SOCIAL BIKING CHALLENGE

Celebrăm Săptămâna Europeană a Mobilității și Săptămâna Europeană a Sportului la Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020. Pedalează cu prietenii și câștigă premii.

Între 16 septembrie și 6 octombrie 2019, ieșenii care iubesc să meargă cu bicicleta sunt provocați să participe la competiția europeană intitulată Social Biking Challenge!

Cu cât pedalezi mai mult, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga premii. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația BikePrints pe smartphone-ul tău cu iOS sau Android care îți va permite să îți înregistrezi turele parcurse cu bicicleta. Competiția va dura trei săptămâni și se desfășoară simultan în Iași și în alte orașe din Europa.

Foarte important! Înscrierile în aplicație au început din 9 septembrie 2019 și se pot face pe toată durata provocării! În aplicație se vor putea înscrie toți cei care au vârsta de 18 ani împlinită.

Din 16 septembrie, participanții înscriși acumulează puncte în baza distanțelor parcurse și pot alege să călătorească singuri, în perechi sau în grupuri pe parcursul celor 3 etape.

Scopul evenimentului este de a susține ciclismul ca obișnuință socială! Competiția promovează activitatea fizică, utilizarea mijloacelor sustenabile de transport (bicicleta) și de asemenea își propune să crească procentul celor care utilizează bicicletele prin crearea unei comunități de bicicliști.

ETAPELE COMPETIȚIEI

I. ETAPA DE PEDALAT ÎN ECHIPĂ – 16-22 Septembrie 2019
Fiecare participant se autentifică pentru a înregistra în aplicație fiecare călătorie cu bicicleta și câștigă puncte pentru kilometrii parcurși în timpul săptămânii.
Pentru a forma o echipă, un participant înscris în aplicație invită în ECHIPA sa alți trei prieteni care sunt utilizatori înregistrați în aplicație.
Punctajul pe care îl obții pe parcursul acestei etape:

Puncte pentru pedalat acordate atunci când cel puțin 2 dintre cei 4 bicicliști din ECHIPĂ pedalează pe același traseu dar nu în același timp: 1km = 2 puncte;
Puncte pentru pedalat acordate atunci când cel puțin 2 dintre cei 4 bicicliști din ECHIPĂ pedalează pe același traseu, în același timp: 1 km = 3 puncte.

II. ETAPA INDIVIDUALĂ 23 – 29 Septembrie 2019
Fiecare participant se autentifică pentru a înregistra în aplicație fiecare călătorie cu bicicleta și câștigă puncte pentru kilometrii parcurși în timpul săptămânii.
Punctajul pe care îl obține un biciclist în etapa de pedalat individual:
1 km parcurs = 1 punct acumulat

III. ETAPA DE PEDALAT ÎN PERECHE 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019
Inviți un prieten în aplicație sau găsești un alt participant (deja înregistrat în aplicație) pentru a forma o pereche.
Punctajul pe care îl obții pe parcursul acestei etape:
Puncte pentru pedalat ÎN PERECHE, pe același traseu, dar nu în același timp: 1km = 2 puncte bonus de pereche;
Puncte pentru pedalat ÎN PERECHE pe același traseu, în același timp: 1 km = 3 puncte bonus de pereche;

PREMII PENTRU BICICLIȘTI
Premiile sunt oferite de către coordonatorii locali Institutul Cultural Independent și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași, cu sprijinul sponsorilor evenimentului: Bellotto, Univercity, Endorfine, Tiki Bistro. Fiecare mare premiu conține câte:

  • 1 Echipament de Ciclism Oficial “Iași Orașul Bicicletelor” marca BELLOTTO, format din TRICOU și o pereche de PANTALONI SCURȚI;
  • 3 luni cu Acces gratuit la Clubul de Fitness Endorfine prin Winter Access Card plus 12 ședințe cu trainer personal;
  • 1 Card Tiki Bistro pentru consumație inclusă în valoare de 100 de lei cu tva inclus (cardul este valabil la locația Tiki Bistro din Piața Unirii din Iași).

CONDIȚII PENTRU CÂȘTIGAREA CELOR 7 PREMII SOCIAL BIKING CHALLENGE

  • 1 PREMIU pentru biciclistul care acoperă cei mai mulți kilometri în ETAPA INDIVIDUALĂ;
  • 2 PREMII pentru perechea cu cele mai multe „puncte bonus de pereche” colectate în timpul ETAPEI de pedalat ÎN PERECHE;
  • 4 PREMII pentru membrii grupului cu cele mai multe „puncte bonus de grup” strânse în timpul ETAPEI de pedalat ÎN ECHIPĂ;

30 DE PREMII SPECIALE

Fiecare premiu suplimentar constă în: 1 lună cu Acces gratuit la Clubul de Fitness Endorfine prin Winter Access Card Vor fi oferite câte 10 premii pentru fiecare dintre următoarele etape: INDIVIDUAL, PEDALAT ÎN PERECHE și PEDALAT ÎN ECHIPĂ.

CONDIȚII PENTRU CÂȘTIGAREA CELOR 30 DE PREMII SPECIALE
Cu cât un biciclist călătorește mai mult cu atât obține mai multe puncte iar probabilitatea de a deveni câștigător este mai mare. Cele 30 de premii speciale constau în:  1 lună cu Acces gratuit la Clubul de Fitness Endorfine prin Winter Access Card

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Independent și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS și se află sub egida Programului Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020.

INFO

www.facebook.com/IasiCapitalaTineretului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: