So What Band LIVE @Oxford Pub

Au crezut in ceea ce fac si acum iata-i in SO WHAT BAND! Inainte de toate, un band in care zambetele sunt pe primul loc! Urmeaza muzica, energia si starea de bine pe care o transmit celor ce ii asculta. Duminica, incepand cu ora 19:00, in Oxford Pub #LIVE pentru prima data in 2018.

SO WHAT BAND invita la celebrarea diversitatii. Este un “si ce daca?” #amiabil, #prietenos, #gentil care te ia de mana si iti spune “Ei, si ce daca nu-i asa? Hai sa vezi ca poate sa fie fain!”

So What!? Sunt diferiti si in acelasi timp pe aceeasi frecventa. Au colaborat si in alte band-uri, au fost prieteni, s-au reinventat, incercand sa aduca de fiecare data ceva nou in ceea ce fac. Trebuie sa ii asculti o singura data si cu siguranta vei spune DA! #LIKE!!! Experienta fiecaruia dintre ei si-a spus cuvantul!

Repertoriul SO WHAT BAND se bucura de influente soul, jazzy, funky, pop-rock, rock&roll cu piese romanesti si internationale ce se adapteaza unei game variate de evenimente!

Componenta: Oana Lavinia Tudose – Lead voice; Razvan Trifan – Saxophone; John Mantucci – Bass; Rusu Lucian – Drums; @Liviu Marian – Piano; @Razvan Lupu – Guitar

REZERVARE

Suport artist: 10 lei. Pentru informatii si rezervari: 0743.941.209

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: