So What Band LIVE @Oxford Pub

Au crezut in ceea ce fac si acum iata-i in SO WHAT BAND! Inainte de toate, un band in care zambetele sunt pe primul loc! Urmeaza muzica, energia si starea de bine pe care o transmit celor ce ii asculta. Duminica, incepand cu ora 19:00, in Oxford Pub #LIVE pentru prima data in 2018.

SO WHAT BAND invita la celebrarea diversitatii. Este un “si ce daca?” #amiabil, #prietenos, #gentil care te ia de mana si iti spune “Ei, si ce daca nu-i asa? Hai sa vezi ca poate sa fie fain!”

So What!? Sunt diferiti si in acelasi timp pe aceeasi frecventa. Au colaborat si in alte band-uri, au fost prieteni, s-au reinventat, incercand sa aduca de fiecare data ceva nou in ceea ce fac. Trebuie sa ii asculti o singura data si cu siguranta vei spune DA! #LIKE!!! Experienta fiecaruia dintre ei si-a spus cuvantul!

Repertoriul SO WHAT BAND se bucura de influente soul, jazzy, funky, pop-rock, rock&roll cu piese romanesti si internationale ce se adapteaza unei game variate de evenimente!

Componenta: Oana Lavinia Tudose – Lead voice; Razvan Trifan – Saxophone; John Mantucci – Bass; Rusu Lucian – Drums; @Liviu Marian – Piano; @Razvan Lupu – Guitar

REZERVARE

Suport artist: 10 lei. Pentru informatii si rezervari: 0743.941.209

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

PE ACEEASI TEMA:

Dixie Tram | Chez Les Amis Cafe

Drifting Jazz Sessions – Liviu Mărculescu & Friends

,Zăpezile de altădată’@Cezar Popescu

International Jazz Day – live jazz session by CALI Quartet & Friends

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: