Smooth Jazz la Vintage Caffe Palas

Desi vacanta de vara se simte in Iasi, activitatile artistice nu vor sa plece in concediu mai deloc. In diferite locatii din Iasi, muzica rasuna din diferite colturi facand pe fiecare ascultator dependent de relaxare si voie buna. Si totusi despre ce muzica vorbim? Despre Smooth-Jazz, o muzica ce se adapteaza perfect serilor de vara.


De cine e cantata? Ei bine, e cantata de 4Universe, un proiect vocal-instrumental ce are in componenta sa pe Andra Botez – solist vocal, Aurelian Semaur – keyboard player si trompetist, Bogdan Botez – chitarist si backing-vocal si nu in ultimul rand, percutionistul Dragos Pamfil.

Trupa abordeaza mai multe genuri muzicale, dar indrageste in special Smooth-Jazz-ul. S-a format in urma mai multor concerte avute in cadru mai restrans, bucurandu-se in prezent de un succes captivant. Propriile compozitii, Muzica Clasica abordata in stil modern si ambiental, Neotango si chiar muzica anilor ’20 sunt doar cateva din momentele artistice pe care 4Universe le daruieste celor care sunt atrasi de arta. De asemenea colaboreaza cu alti artisti cum ar fi: Dansatori de Jazz si specialisti in Dans Sportiv si Modern, Caricaturisti si Pictori care ajuta la manifestarea artei intr-un mod liber si unic.

Una din compozitiile care releva cel mai bine stilul original al acestora, este “Tres Content:” un Neotango care se bucura in continuare de un succes deosebit, fiind ceruta ca piesa muzicala de coregrafie la diferite evenimente de gen. Aceasta piesa impreuna cu alte cover-uri ale acestora pot fi ascultate pe pagina de Facebook 4Universe.

Daca inca nu sunteti convinsi de abilitatile acestora, 4Universe va asteapta sa ii insotiti la o seara speciala de Lansare a unui nou Single proaspat inregistrat in studioul iesean de inregistrari “Voice of Grace” .Piesa este o compozitie sub semnatura intregii trupe si se numeste “Comme Tu m’aimes”si va fi prezentata impreuna cu alte surprize muzicale, in cadrul unui Concert de Smooth-Jazz pe data 14 August (Miercuri) orele 21:00 la Gradina de Vara Vintage Caffe Palas.

Se pare ca meniul abia acum e complet. Nu ramane decat sa gustati din acest deliciu artistic si sa va programati degraba la o seara speciala de muzica  dedicata tuturor iesenilor.

INFO

www.facebook.com/4Universe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: