Smooth Jazz for Lovers – Dublin Pub, 14 iunie

Afis Jazz For Lovers3'-pt web

Conceptul Smooth Jazz for Lovers este initiat de Alex Jaxx (sax) la care participa un band format din zece membri si unde elementul surpriza este cubanezul Alejandro Martinez, cunoscut in Romania ca solist in trupa Mandinga. Primul spectacol va avea loc in Iasi, in data de 14 iunie 2012, la Dublin Pub.

Concertul este inedit prin faptul ca vor fi interpretate lucrari din repertoriul consacratilor Kenny G., Candy Dulfer, Miles Davis, Marcus Miller, dar si Stevie Wonder, Phil Collins si Luis Miguel, la care atasarea unui show de lumini va crea o atmosfera completa.

Alex Jaxx este absolvent al Universitatii de Arte George Enescu din Iasi, unde a studiat clarinetul. In timpul studiilor a participat la numeroase concursuri de jazz, reusind sa se impuna la Sibiu Jazz Festival, unde, in 2009, a castigat titlul de Cel mai bun instrumentist si, impreuna cu trupa sa, Trofeul Festivalului.

Componenta band-ului este urmatoarea: Alex Jaxx – saxofon, Catalin Hutanu – pian, Silviu Hutanu – clape. Sintetizatoare, Irinel Lupu – tobe, Alexandru Birlenghea – bass, Bogdan Botez – chitara, Lucian Rusu – percutie, Backing vocals – Andra Botez, Anca Serban, Ira Sacenco.

Conceptul Smooth Jazz for Lovers are si o latura sociala pentru ca o parte din pretul biletului va fi redirectionat catre o comunitate defavorizata, unde se vor realiza cel putin 50 de acte de identitate.

INFO

Smooth Jazz For Lovers – Alex Jaxx (sax)

Invitat special : Alejandro Martinez (ex-vocal Mandinga) din Cuba

Data: Joi, 14 iunie 2012, ora 21:00

Locul: Dublin Pub Iasi (incinta Casei de Cultura a Studentilor)

Intrarea : 10 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Smooth Jazz for Lovers – Dublin Pub, 14 iunie”

  1. alex says:

    Nu, e vorba despre acte de identiate (buletine), e greu de crezut dar oamenii aceia nu au 11 lei sa isi faca acte de identitate

  2. dragos says:

    poate acte de caritate, nu identitate.

Scrie un comentariu: