Smiley – videoclip cu elemente de realitate augmentata

Smiley - Dead Man Walking

Smiley si HaHaHa Production anunta lansarea videoclipului care trece de limitele conventionalului: ”Dead man walking”.

”Dead man walking” reprezinta o premiera mondiala, fiind primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentata. Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicatie special creata, HaHaHa Reality, disponibila gratuit in AppStore sau Google Play. Tot ce trebuie sa faci, dupa ce ti-ai downloadat aplicatia, este sa filmezi marker-ul grafic din videoclip cu telefonul, iar petrecerea va continua la tine acasa.

Evenimentul de lansare a avut loc in seara de 31 mai, la cinematograful Hollywood Multiplex.  Gazda a fost  Smiley, care i-a avut alaturi  alaturi pe toti cei implicati in realizarea super-productiei ”Dead man walking”. Filmarile au durat nici mai mult nici mai putin de 24 ore, iar regia ii apartine echipei Griffon.

Smiley devine astfel unul dintre primii artisti din lume care, cu ajutorul noilor tehnologii, transforma simpla vizionare a unui videoclip intr-o experienta complexa, folosind oportunitatile oferite de  realitatea augmentata. ”Dead Man Walking” este o creatie HaHaHa Production, prezentata alaturi de Cat Music.

Descarca aplicatia din Google Play

Descarca aplicatia din AppStore

Sursa: Best Music

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: