Smiley-Turneul National “Confesiune” ajunge si la Iasi

 

Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. Momentele artistice sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a insemnat in cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist. Turneul include 10 orase si poarta numele ultimului album.

Marti, 30 octombrie este ziua cand Sala Polivalenta din Iasi se va transforma in scena inedita a concertului lui Smiley: #Confesiune. Momentele vor fi spectaculoase, cu povesti dincolo de muzica si show. Artistul va canta cele mai indragite piese din intreaga sa cariera solo pe note din prezent, alaturi de hiturile noului album.

Ora acces: 18:30. Ora incepere show: 19:30.

Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”, sa se filmeze si sa incarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie.

Primii 10 concurenti  care vor strange cele mai multe like-uri la postarile cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scena si vor canta impreuna cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului National Confesiune. In plus, fanii selectati la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colectia Smiley disponibila pe www.hastore.ro, precum geaca „Flori de plastic” sau „Ce ma fac cu tine de azi” sau bluza „Indragostit”. Pentru a putea participa la provocarea lansata de Smiley, fanii trebuie sa aiba minim 16 ani impliniti.

Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi gasite pe canalul de YouTube al artistului

BILETE

Se pun la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara. Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

INFO

www.iabilet.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: