Smiley a ridicat sala in picioare la Iasi (FOTO)

Dupa Galati, primul oras in care a concertat, Smiley a sustinut la Sala Sporturilor din Iasi al doilea concert. Timp de 2 ore publicul a cantat si a dansat impreuna cu Smiley cele mai cunoscute piese de pe albumul #Confesiune. Concertul sustinut marti seara la Sala Sporturilor a strans 1800 de oameni 

E o mare bucurie pentru mine. Publicul de la Iasi a fost extraordinar, asa cum orice artist si-ar dori. A fost un show energizant si emotionant in acelasi timp. Am cantat toate piesele de pe albumul Confesiune pe care publicul le stia si le-a cantat impreuna cu mine. Ieseni, ati fost minunati aseara!”, declara Smiley.

Seredinschi, unul dintre cei mai noi artisti HaHaHa Production, a fost cel care a deschis Confesiunea lui Smiley. “Piesa mea de dor” si “Ochii ei” au fost cantate la unison cu publicul prezent la Sala Sporturilor din Iasi. Dorian, si el artist HaHaHa Production, a cantat impreuna cu Smiley, cea mai recenta piesa lansata anul acesta, Aprinde scanteia.

Pe scena de la Iasi a urcat si una dintre cele mai talentate fane ale lui Smiley. Aceasta a avut sansa de a canta impreuna cu artistul piesa “De unde vii la ora asta?”. Castigatoarea a fost aleasa in urma unui concurs de karaoke pe piesele lui Smiley de pe albumul “Confesiune”. La finalul concertului, aceasta a fost recompensata cu un gift box “Confesiune” de la www.hastore.ro, fan store-ul oficial HaHaHa Production.

Turneul National va continua pe 31 Octombrie 2018 la Bacau la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu in Sala Sporturilor,15 Noiembrie 2018 la Timișoara, in Sala Sporturilor “Olimpia” si se incheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii Turneului National #Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.

INFO

www.smiley.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: