Smida Jazz Festival

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile.

Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din GoGo Penguin – Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia, Tingvall Trio – Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda (pentru prima oară în România), The Kandinsky Effect – Franța (pentru prima oară în România), Sickpicnic – Ungaria, Iordache, JazzyBIT și Trompetre – România.

Pe perimetrul festivalului, vor fi amenajate un food court și baruri, iar alături se vor afla camping-ul și parcarea. În afară de camping, există alternativa de cazare la una dintre pensiunile din zonă.

BILETE

Serile de vară cu adieri de jazz live printre crestele Apusenilor nu sunt departe, așa că luați-vă acum abonament la prețul de 99 de lei (3 day festival pass), valabil între 3 aprilie și 20 august 2017. Prețul final, valabil între 21 și 25 august, va fi de 119 lei, iar biletele pentru o zi (day 1/2/3 ticket) costă 45 de lei. Totodată, pot fi cumpărate abonamente la camping (3 day camping pass), al căror preț este de 35 de lei. Copiii cu vârste până-n 14 ani și persoanele cu handicap (împreună cu un însoțitor) beneficiază de intrare liberă, atât la festival, cât și în camping, pe baza documentelor justificative.

Abonamentele pot fi cumpărate on-lineEventbook, Biletmaster, Eventim cât și off-line: Humanitas, Cărturești, Orange și Vodafone – la nivel național, casieria cinematografului Florin Piersic, agenția Teatrală și filiala Wens Travel filiala de pe Eroilor – Cluj-Napoca.

INFO

Smida Jazz Festival
www.smidajazz.ro
www.fb.com/smidajazz
www.fb.com/events/434432470060675

PE ACEEASI TEMA:

Alternative Brunching with Robin and the Backstabbers | Nish feat. Nuba

Barbecue #afterwork | Congress Hall

Concertul Il Volo se amana pentru vara anului 2021

Luna Amară și Crossbone la Miss URF | RocknRolla

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Flavours Of Romania | Skin Resto-Bar

Cafea și praf de stele | Prăjitorul din Oz

Miss Universe România va purta la proba costum o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României

Începe Sinestezia. 5 zile dedicate artelor la Iași

Scrie un comentariu: