SMART Internships | Management Shadowing in Institutii Publice

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta oficial lista institutiilor publice in cadrul carora tineri cu studii in strainatate se pot inscrie pentru stagii de practica pentru vara anului 2014. Perioada de inscrieri in competitia pentru aceste stagii este 25 aprilie – 25 mai 2014.

Aflat la cea de-a doua editie, programul „SMART Internships” pune la dispozitia tinerilor cu experienta academica internationala stagii de practica in urmatoarele institutii publice: Administratia Prezidentiala, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Institutul European din Romania & Centrul Europe Direct Bucuresti (haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2014/institutii-partenere).

Specificul „SMART Internships” este expunerea la cel mai inalt nivel in cadrul institutiilor gazda – cel decizional – si activitatea de impact a stagiarilor pe durata activitatii lor. Cu ocazia primei editii au fost oferite saisprezece stagii in cinci institutii publice: Ministerul Economiei – Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Tineretului si Sportului si Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

INSCRIERE

Stagiile „SMART” vor fi derulate in perioada vacantei universitare si vor avea o durata de una pana la trei luni, cu posibilitatea prelungirii. Studentii si proaspat absolventii cu experienta internationala de studii care doresc sa desfasoare astfel de stagii vor completa un formular online (http://goo.gl/f6fdwd) si vor trimite prin e-mail la adresa haiacasa@proiecte.lsrs.ro un CV actualizat (in limba engleza sau romana) si o scrisoare de motivatie in limba romana sau engleza, de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, pana la data de 25 mai. Anuntarea candidaturilor castigatoare va avea loc in data de 15 iunie.

INFO

haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2014

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: