SIT, Mike T, Puxumos @Fever Club

SIT mike t puxumos

Cristi Cons şi Vlad Caia – mai mult de zece ani de experienţă petrecută în studioul de înregistrari, o prietenie strânsă între cei doi si un concept de sound design inovativ şi întotdeauna futuristic, apreciat atat in cluburile din tara cat si din lumea intreaga.

Putem să-i vedem mixând si producând muzică sub proiectul SIT cu care ne face o deosebita placere sa va incantam simturile sambata, 19 martie 2016, de la ora 23:00 in clubul Fever. Warm up cu Puxumos & Mike T.

INTRARE

Bilete in avans puteti cumpara incepand de luni de la magazinul Uman – Iulius Mall: 25 lei (150 bc); 30 lei (200 bc). In seara evenimentului intrarea va fi 30 lei in limita locurilor ramase. Rezervare: 0722 801 222.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugăm lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool!

Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regula vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

PE ACEEASI TEMA:

Basarabian Party: Flori de mai @Cafeneaua Piata Unirii

Concept Barbeque @Skin Summer Lounge

Tropical vibes @Skin Social Summer Edition

Ramas bun vara @Gradina Anturaj

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: