SIT, Mike T, Puxumos @Fever Club

SIT mike t puxumos

Cristi Cons şi Vlad Caia – mai mult de zece ani de experienţă petrecută în studioul de înregistrari, o prietenie strânsă între cei doi si un concept de sound design inovativ şi întotdeauna futuristic, apreciat atat in cluburile din tara cat si din lumea intreaga.

Putem să-i vedem mixând si producând muzică sub proiectul SIT cu care ne face o deosebita placere sa va incantam simturile sambata, 19 martie 2016, de la ora 23:00 in clubul Fever. Warm up cu Puxumos & Mike T.

INTRARE

Bilete in avans puteti cumpara incepand de luni de la magazinul Uman – Iulius Mall: 25 lei (150 bc); 30 lei (200 bc). In seara evenimentului intrarea va fi 30 lei in limita locurilor ramase. Rezervare: 0722 801 222.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugăm lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool!

Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regula vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

PE ACEEASI TEMA:

Friday Filth #002

A Night to remember!!! with Oscar (RO)

Mai Venim #4

Once upon a midnight dreary @Time Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Aici Radio Moldova, expoziție-instalație la Vila Sonet

Vintage market la CUIB

Scrie un comentariu: