SIT, Mike T, Puxumos @Fever Club

SIT mike t puxumos

Cristi Cons şi Vlad Caia – mai mult de zece ani de experienţă petrecută în studioul de înregistrari, o prietenie strânsă între cei doi si un concept de sound design inovativ şi întotdeauna futuristic, apreciat atat in cluburile din tara cat si din lumea intreaga.

Putem să-i vedem mixând si producând muzică sub proiectul SIT cu care ne face o deosebita placere sa va incantam simturile sambata, 19 martie 2016, de la ora 23:00 in clubul Fever. Warm up cu Puxumos & Mike T.

INTRARE

Bilete in avans puteti cumpara incepand de luni de la magazinul Uman – Iulius Mall: 25 lei (150 bc); 30 lei (200 bc). In seara evenimentului intrarea va fi 30 lei in limita locurilor ramase. Rezervare: 0722 801 222.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugăm lasă-ți mașina acasă dacă vei consuma alcool!

Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regula vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

PE ACEEASI TEMA:

White Party pă Copou

Tiki Nights / 12 iulie

Tiki Nights with Guests | Ioana Ignat si Laurentiu Popa

Life is a Beach! Find your Wave in Fratelli

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Scrie un comentariu: