Sit Down Comedy cu Andrey Ciobanu @Utopia Cafe

sit down comedy

Duminică, 8 Mai 2016, de la ora 20.00, Utopia Cafe prezintă Sit Down Comedy cu actorul ieșean Andrey Ciobanu. Vă invităm la un comic one man show, fără limbaj licențios, fără politică, fără gesturi obscene, dar cu mult bun gust! Pentru oameni deosebiți, un show comic deosebit!

Andrey Ciobanu este un tânăr actor, născut la Iași. A absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași la secția actorie. Are un masterat în arta spectacolului, iar acum este doctorand în anul al doilea la aceeași universitate. In prezent, il puteti vedea in mai multe spectacole de teatru de comedie din oras.

Din 2015 a conceput un altfel de one man show numit „Sit Down Comedy”, interactiv, fără politică sau obscenități, dar cu mult umor si bun gust sub sloganul „Dacă nu vă fac să râdeți, mă fac de râs”.

Dacă vă plictisiți sau dacă pur și simplu aveți chef să râdeți arzând calorii după Paște și să vă destindeți într-un cadru plin de umor, vă așteptăm la Utopia Cafe, într-o seară în care râsul la minut e garantat!

REZERVARE

Suport artist recomandat: 15 lei. Rezervări: 0747.354.957

INFO

Utopia Cafe

Str. Alexandru Lapusneanu 7, Iasi

www.facebook.com/artopiacafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: