Sin City – Balul Bobocilor FII 2011

Asa cum spune traditia, in fiecare toamna se numara bobocii. Anul acesta bobocii Facultatii de Informatica Iasi, UAIC(FII) se numara in cadrul mult asteptatului eveniment al ”Balului Bobocilor”.

Ca in fiecare an, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni(ASII) organizeaza acest eveniment, care va avea loc pe 14 noiembrie in Dublin Pub. Tematica acestui an este ”Sin City”, o tema care va lasa in mintea tuturor un colaj de surprize, concursuri, momente comice si invitati speciali.

Participantii de anul acesta -Simona, Iulia, Madalina, Kinda,Elena, Robert, Mirel,Cosmin, Ilie si Andrei – vor participa la o serie de probe prin care isi vor etala personalitatea, imaginatia si creativitatea.La final juriul va alege Miss si Mister FII 2011 si va inmana premiile castigatorilor.

Initiativa organizarii balului a fost primita cu mult entuziasm de catre studenti, astfel balul a devenit un prilej binevenit pentru inchegarea de noi prietenii si distractie cum rar gasiti. Pretul unui bilet este de 12 lei. Biletele se pot cumpara din holul Facultatii de Informatica, de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 16:00(rezervari: +40 743 576 386). Pe langa bilet, exista posibilitatea de a participa la o tombola in urma careia puteti castiga un premiu surpriza, pretul unui tichet fiind de 3 lei.Mai multe detalii gasiti pe www.asii.ro si facebook.com/fii.asii.

Acestea fiind spuse, avem deosebita placere de a va invita luni, 14 noiembrie, in Dublin Pub la „Sin City” – Balul Bobocilor FII 2011!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: