Simpozionului National Ritmuri Astrale 2014

ritmuri-astrale-afis-iasi-2014In perioada 22-23 martie 2014, vom organiza la Iasi, a treia editie a Simpozionului National Ritmuri Astrale, dedicata Echinoctiului de primavara 2014, in Complexul Palas.

Prima editie a fost organizata la echinoctiul de primavara 2013 si a fost primul simpozion de acest gen din Moldova.

Evenimentul va avea o participare destul de larga si reprezentativa pentru comunitatea astrologilor din Romania, la fel ca si la primele doua editii.

Ne dorim ca simpozionul “Ritmuri Astrale” sa devina o traditie a orasului nostru, si sa se inscrie in calendarul national al manifestarilor de acest gen, prin marcarea momentului de echilibru al naturii – echinoctiul de primavara.

In Romania se mai organizeaza doar doua manifestari cu caracter strict astrologic, de catre AAR – Asociatia Astrologilor din Romania:

– Astrofestival – la Craiova, in luna iunie a fiecarui an, aflat la a 9-a editie anul acesta.

– Simpozionul organizat cu ocazia Congresului AAR, la Bucuresti, in luna octombrie.

Editia de anul acesta se va derula intr-un format nou fata de editiile anterioare, deoarece dorim sa acordam o atentie deosebita publicului, pentru a prezenta adevarata cunoastere astrologica, la adevarata ei valoare.

PROGRAM

Sambata 22 martie 2014 – Complex Palas, sala de conferinte Mozart.

Prima parte intre orele 10:00-13:00

Sesiune dedicata publicului, cu conferinte ce vor prezenta subiecte pentru popularizarea cunoasterii astrologice, cu preluarea intrebarilor din public si raspunsuri din partea astrologilor.

Partea a doua intre orele 14:30-18:00

Sesiune dedicata astrologilor – masa rotunda, conferinte si discutii axate pe subiectul

“Anul 2014 – momente si etape importante pentru evolutie.”

Duminica 23 martie 2014 – Complex Palas, in fata Librariei Carturesti.

Partea a treia

Sesiune dedicata interactiunii cu publicul –prezentare interactiva cu subiectul

“Anul 2014 – momente si etape importante pentru evolutie”, urmata de :

–          discutii publice, cu preluarea intrebarilor din public si raspunsuri din partea astrologilor,

–         discutii particulare, sesiune de consultanta astrologica cu astrologii care vor dori sa sustina aceasta parte a sectiunii a treia.

Expozitie de carte astrologica.

Intalnire cu jurnalistii locali.

Vineri 21 martie 2014 – vom face o vizita in orasul Iasi,  cu participantii care vor ajunge mai devreme; acestia vor fi integrati in program pe masura ce vor sosi in oars. Acest tur de oras a fost foarte apreciat de catre musafirii nostri.

Ca si la editiile anterioare vom edita CD-ul si volumul simpozionului in care vor fi incluse temele prezentate in cadrul conferintelor precum si interviuri cu participantii si alte prezentari ale unor subiecte de profil. De asemenea acestea vor include prezentarea tutror partenerilor si sustinatorilor nostri.

Pana la acest moment ne-au confirmat prezenta la simpozion un numar destul de mare de astrologi din tara si din Moldova, printre care si domnul profesor Firicel Ciarnau, vicepresedinte al Asociatiei Astrologilor din Romania, fondator si director al Scolii de astrologie Fidelia,  doamna Gabriela Dima (Minerva), doamna Zinaida Visnevscaia –directorul Centrului de Astrologie din Moldova (Chisinau), doamna Rodica Purniche, redactor TVR – toti cei mentionati fiind si autori de carte astrologica.

INFO

https://www.facebook.com/RitmuriAstrale

https://www.facebook.com/pages/Astro-Mercur

http://www.astromercur.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: