Simpozionul „Unire prin Literatură”

afis-unire-prin-literatura

Asociația Culturală FeedBack în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iași, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, Editura Princeps Multimedia, Editura Doxologia și Colegiul Național „G. Ibrăileanu” vă invită la două manifestări, concretizate sub genericul „Unire prin Literatură”.

Joi, 15 decembrie 2016, de la ora 17.00, în Sala „Iustin Moisescu” a Mitropoliei, va avea loc Simpozionul „Unirea – subiect de inspirație în literatura română”, urmat de o lansare de carte și de un concert extraordinar de colinde susținut de Sorin Săsărman.

Vineri, 16 decembrie 2016, scriitorii participanți la eveniment din Basarabia (acad. Mihai Cimpoi, Aurelian Silvestru, Iulian Filip), Cluj-Napoca (Aurel Rău), Bistrița Năsăud (Mircea Măluț, Ioan Pintea) și Iași (Horia Zilieru, Emilian Marcu, Cassian Maria Spiridon, Cătălin Turliuc, Adi Cristi, Paul Gorban, Cătălin Jenchel, Vlad Condrea)  vor vizita Palatul Culturii, iar de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Municipiului Iași vor avea loc lansări de carte, completate de un recital de poezie și un spectacol muzical al cantautorilor Florin Săsărman și Radu Ștefan.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: