Simpozionul omagial „Ştefan Procopiu”, editia a XII-a

procopiu-afis2-mod

Sâmbătă, 17 ianuarie 2015 va avea loc, la Liceul Tehnic de Mecatronică şi Automatizări, Simpozionul omagial „Ştefan Procopiu”, ediţia a XII-a. Simpozionul cinsteşte memoria marelui savant român, de la a cărui naştere se împlinesc, pe 19 ianuarie, 125 de ani.

Simpozionul este organizat de Societatea profesorilor de ştiinţe din Iaşi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu Asociaţiunea Astra, Despărţământul „Mihail Kogălniceanu”.

Sunt invitaţi de onoare profesor universitar doctor Mihai Toma, profesor universitar doctor Gheorghe Popa şi conferenţiar universitar doctor Sebastian Dumitru Popescu de la Facultatea de Fizică a Universităţii „Al. I. Cuza”, membrii de onoare ai Societăţii profesorilor de ştiinţe din Iaşi, profesor universitar doctor Maricel Agop de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”, profesor universitar doctor Mardare Sorohan, profesor Constantin Baiardi, profesor Rodica Perjoiu, inspector de specialitate, şi inginer Teodora-Camelia Cristofor de la Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii “Ştefan Procopiu”.

INFO

Liceul Tehnic de Mecatronică şi Automatizări

Adresa: Str. Mitropolit Varlaam 54

E-mail: office@ltma.ro

Telefon: 0232 237710; 0332 806734

www.ltma.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Teatru de revistă cu Alexandru Arșinel și Vasile Muraru

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneu

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Scrie un comentariu: