Expoziția „Simfonia Reflexiei” a artistului Leonard Istrate

Expoziția „Simfonia Reflexiei” a artistului Leonard Istrate/ afisGaleria de Arta Grand Hotel Traian va invita in perioada 1-30 iunie 2013 la Expozitia de pictura “Simfonia Reflexiei”

LEONARD ISTRATE

Artistul vizual Leonard Istrate, născut în Iaşi la data de 09.02.1957, absolvent al facultăţii de Arte „G. Enescu” din Iaşi, secţia pictură de şevalet, organizează o expoziţie personală de pictură contemporană cu titlul „Simfonia reflexei”, la Galeria de Arta Grand Hotel Traian din Iaşi. În lucrările sale artistul urmăreşte procesul de transformare a imaginilor, controlat de diverse suprafeţe, pe care se realizează reflexa. Exprimarea artistica pe aceeasi temă, se află la a doua expoziţie în cadrul galeriei, unde autorul a dezvoltat si aprofundat noi compoziti.

Titlul expoziţiei ne trimite cu gândul spre realităţi şi metamorfoze, invitând publicul la meditaţie şi de-a descoperi imaginile şi mijloacele artistice utilizate.

  • Expoziţia este deschisă în perioada 1-30 iunie 2013.

INFO

Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Iasi, Piata Unirii nr.1

www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: