Silviu Pasca canta in Oxford Pub

Autor: Liliana GINJU

Iesenii il pot asculta live pe Silviu Pasca, unul dintre concurentii lui Smiley de la „Vocea Romaniei”. Tanarul va concerta joi, 24 ianuarie, de la ora 22, in Oxford Pub (strada Sf. Lazar, la demisolul cladirii Gabriel Center).

Talentatul tanar, adept al genului rap, a intemeiat un concept muzical – „The Guy” – prin care a luat contact cu scena muzicala din Timisoara. Silviu Pasca s-a promovat prin intermediul evenimentelor karaoke, iar prima aparitie oficiala a sa are loc in 2010, alaturi de instrumentisti ai unor trupe cu traditie, pe care i-a impresionat prin abilitatea sa de a interpreta piese apartinand unor diverse genuri muzicale. Trupa sa, „The Guy”, are un playlist diversificat de cover-uri, in repoertoriul lor gasindu-se piese hip-hop, rock alternativ, indie, electronic, R&B.

Show-ul „Romanii au Talent”, editia a doua, i-a dat sansa de a debuta pe micile ecrane. A ajuns in semi-finala emisiunii de la PRO TV, iar ca rezultat a fost invitat sa concerteze la decernarea premiilor „Gala Prietenilor Eve Fashion Lounge 2012″. Convins de talentul sau, Silviu Pasca s-a prezentat si in fata juriului de la „Vocea Romaniei”. „Nu sunt un tip educat din punct de vedere muzical, in sensul ca nu am urmat ore de canto sau alte cursuri de dezvoltare vocala. Pot spune ca nu mostenesc nici din familie talentul muzical, decat daca se poate lua in considerare faptul ca bunica mea face parte din corul bisericii si mama mai canta cand gateste”, a spus artistul in cadrul emisiunii.

Pasca a ajuns pana in semifinalele show-ului, cand a fost eliminat in favoarea lui Tibi Scobiola. Decizia de a renunta la cariera de inginer constructor a fost una dintre cele mai bune pentru cantaretul timisorean, care spera sa cucereasca publicul iesean alaturi de cei trei instrumentisti – Gore Teodorescu, Lucian Naste si Alex Corlan.

BILETE SI REZERVARI

Pretul biletelor pentru concertul din Oxford este de 30 de lei, iar rezervarile se pot face telefonic, la numerele 0724.001.494 / 0749.322.076.

INFO

OXFORD PUB

Strada Sf. Lazar 64-66,  GABRIEL BUSINESS CENTER

www.oxfordpub.ro

www.facebook.com/OxfordPub

FourSquare:foursquare.com/v/oxford

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: