Silent Strike la Baia Turceasca

 

* Sambata, 19 noiembrie, ora 21.00 * Baia Turceasca * pret bilet: 20 lei

Silent Strike a inceput din 27 octombrie 2011  un turneu national si va ajunge la Iasi pe data de 19 noiembrie.  Locatia aleasa pentru concert este Baia Turceasca (Str. Crisan, in spatele Mitropoliei).  Dan Basu ii va fi alaturi, pentru partea de visuals.

Brain Events si Compania FaPt prezinta, in premiera la Iasi:

Silent Strike Live Band, alaturi de:
Ursu [bas]
Norbi [tobe]
Dan Basu [visuals]

Warm-up: SPDY [Beat Poetry Crew].

After-party: Alex [Beat Poetry Crew] & Dan Basu (afterparty-ul va avea loc la Brain)

Pret bilet: 20 lei (disponibile doar in seara evenimentului, la Baia Turceasca).

Evenimentul este organizat de Brain Events, in parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, si face parte dintr-un program ce are ca obiective: sustinerea formelor alternative si experimentale de teatru si arta contemporana; extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale; formarea unui public spectator-vizitator, precum si dezvoltarea unei dinamici artistice, axata pe schimburi si fluxuri culturale.

Artwork: Setsuna.

PREZENTARE

Silent Strike adica Ioan Titu s-a nascut pe 27 august 1982, in orasul Bacau, este compozitor de muzica electronica.

In anul 2005 semneaza cu casa de discuri La Strada Music unde produce primele 3 albume :  Silent Strike, 3 AM si alb. In anul 2008, Silent Strike (www.facebook.com/silentstrikemusic) si Dan Basu pun bazele proiectului audio-video Silent Bass, prezentat in deschiderea concertului Amon Tobin, la Bucuresti. Silent Strike devin, in iunie 2011, soundtrack-ul oficial al aplicatiei iPad, Gravitarium2.

Din 2004 si pana in prezent, Silent Strike a sustinut concerte in Anglia, Germania, Franta, Olanda, Austria, Ungaria, Serbia, Slovenia si Romania, in cadrul festivalurilor Portoroz Goldendrum Festival, Nantes-Europe-Express, TIFF , Anonimul, Future Shorts, StufStock, Street Delivery, Stimultan, Substil, FanFest, DeltaFest, Artensive, Ciorbesti Gathering, Periferic, Electrees, La Smalah Festival si a cantat in deschiderea unor artisti precum Faithless, Bonobo, Recoil, Kode9, Jazzanova, Dj Food, Robot Koch si Mr.Meeble.

Silent Strike a mai colaborat cu Mat Maneri, Lucian Ban, Alex Harding, Willard Dyson, Alexandrina Hristov, Maria Radu, Monooka, Vlaicu Golcea, Electric Brother, Sorin Romanescu, DJ Vasile, Deliric1, CTC, Kazi Ploae, Specii, Subcarpati, DJ Undoo, Gunhill, Yvat, Brazda lui Novac, Alienpimp, BGE si altii.

Dan Basu a devenit cunoscut datorita vizualurilor ornamentale, care se remarca prin originalitatea compozitiei si a stilului. Acestea sunt bazate pe footage-uri video, prin care artistul incearca sa transmita publicului sentimente si stari diverse. Dan Basu a dezvoltat o activitate artistica atat ca VJ si artist vizual, cat si ca DJ facandu-si debutul in cadrul evenimentelor Get Undeground (2003), urmat de Ciorbesti Gathering, dar si de o serie de festivaluri: Studentfest din Timisoara, Artensive Festival din Constanta, etc.

Silent Strike – Detasare (LIVE la Garantat 100% )

http://www.youtube.com/watch?v=6s–a9vn5Ss

Silent Strike & Ada Milea – Astenie ( versuri de Emil Brumaru)

WEB

http://www.myspace.com/ststrike

http://www.facebook.com/silentstrikemusic

 

DISCOGRAFIE

http://www.discogs.com/artist/Silent+Strike

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: