Silent Strike a lansat o aplicația LYTMSS cu care te „plimbi” prin muzica

aplicatia-LYTMSS-silent-strike-muzica-foto-iasifunBotezată LYTMSS (Lose Yourself to Music – Silent Strike), aplicaţia pune la dispoziția utilizatorilor o serie de melodii create sau modificate special pentru „a fi trăite în spațiu”.

Aşadar, piesele au practic lungime și lățime, în care te poți „plimba”. Folosind accelerometrul și geolocația telefonului, aplicația îți recunoaște poziția în melodie și mixează sunetele piesei în funcție de aceasta.

„Încerc să vin cu ceva diferit de fiecare data și cred că aplicația LYTMSS chiar este o experiență nouă. Sunt foarte încântat de ceea ce a ieșit și sper că și ascultătorii Silent Strike să fie la fel”, a spus Ioan Titu, artistul cunoscut sub numele Silent Strike.

Aplicația LYTMSS este disponibilă în App Store și poate fi descărcată gratuit. Este în lucru și versiunea pentru Android.

„O puteti folosi oriunde, la fiecare piesa gasiti functia “Play around me”, dar va recomand parcurile, spatiile deschise sau zone fara strazi, cladiri, pentru a va plimba linistiti prin piese. smile emoticon

Aplicatia merge doar pe iphone (de la varianta 4 in sus) si pe ipad cu GPS (3G), dar trebuie activat Mobile Data (nu pentru piese, ci pentru harta).

Inca nu stiu cand o sa apara versiunea Android, dar va voi anunta din timp.

Puteti sa-mi scrieti aici pareri de la primele experiente cu LYTM!”, a scris Silent Strike pe pagina lui de Facebook despre aplicația LYTMSS

aplicatia-LYTMSS-silent-strike-muzica-foto-iasifun-3

Experimentul muzical a fost gândit împreuna cu agenția de publicitate Three și dezvoltat de Mind Treat Studios.

Sursa: REALITATEA.NET 

INFO

www.silentstrikestudios.com

www.facebook.com/silentstrikemusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: