Șic Dejun … cu muzica la Cafe Papillon

Showberry și Oddity Events prezintă Șic Dejun, un concept în exclusivitate în Iași, la Cafe Papillon.

În fiecare an ne bucurăm de 365 de zile și ne trezim în 365 de dimineți. Dimineți în care alegem. Alegem să deschidem ochii, zâmbind sau lenevind, savurând cafeaua preferată. Ne gândim cu ce ne îmbrăcăm și decidem dacă mergem pe jos, cu tramvaiul, cu mașina sau cu bicicleta.

Pe 22 Ianuarie vrem o dimineață ieșită din tipar, prin care să schimbăm obiceiurile matinale. O zi de luni în care dansezi, cânți și îți bei cafeaua alături de prietenii și colegii dragi. Șic, nu?

La 8 Dimineața vei putea lua micul dejun la Cafe Papillon, pe muzica celor de la Crazy Town și a celor două trupe invitate în turneu.

  • 07:45 AM: open doors
  • 08:00 AM: concert live Crazy Town (USA)
  • 09:00 AM: concert live For The Win (USA) & Confessions Of A Traitor (UK)

Formată în 1995, CRAZY TOWN a devenit celebră pentru hitul “Butterfly” (Numărul 1 în Billboard Hot 100), piesa care a propulsat albumul de debut “The Gift Of Game” să vândă peste 1.5 milioane de exemplare. Cel mai recent album al trupei este “The Brimstone Sluggers” și a fost lansat în 2015 iar piesa “Born to Raise Hell” a ajuns în topurile americane acum 2 ani. Trupa a participat recent în concerte alături de Drowning Pool și Puddle Of Mudd în cadrul turneului care purta numele de “Epic” unde au mai urcat pe scenă trupe precum Alien Ant Farm, Fuel sau P.O.D.

REZERVARE

Biletele sunt disponibile în avans în locațiile partenere, începând de marți, 16 ianuarie – h18, conform programului de lucru al locațiilor #CafePapillon și Oddity. 40 lei în pre-sale  si 50 lei în dimineața evenimentului. Rezervări: 0735 608 230 **Număr limitat de bilete**

INFO

Cafe Papillon Palas

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/papillon.cafelounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: