Sibiu Jazz Festival Competition 2017. Inscrieri

Pentru prima oara de la lansare, Concursul Sibiu Jazz Festival se separa de festival si are loc in perioada 10-12 noiembrie 2017, la Sala Thalia din Sibiu.

In primele zile ale saptamanii jazzistice de la Sibiu, iubitorii genului, cu nedezmintitul lor entuziasm, se intalnesc cu interpreti si formatii ce aspira la unul din premiile generoase ale Concursului International de Jazz, devenite deja un titlu de onoare pentru oricare interpret sau formatie.

Concursul Sibiu Jazz Festival, initiat in 1979, a crescut generatii de ”copii” ai jazzului, artisti și iubitori de jazz, care au facut din acest eveniment un prilej sa se adune, sa inchege o comunitate de intelectuali, de oameni care sa gandeasca liber si sa se exprime ca atare.

Datorită Concursului, se tese un fir care innoada legaturi intre generatii de muzicieni. E un fir care promite sa poarte mai departe o misiune asumata acum multi ani de Festivalul de Jazz de la Sibiu – aceea de a descoperi, a promova si a creste tinerele talente in spiritul libertatii si a solidaritatii prilejuite de jazz.

Nu exista jazzman roman, a carui evolutie sa nu fi fost marcata, in vreun fel sau altul, de Concursul si Festivalul de Jazz de la Sibiu.

INSCRIERE

Artistii romani si internationali se pot inscrie in concurs pana la data de 18 septembrie 2017 prin formularul disponibil pe website-ul: concurs.sibiujazz.ro/ro/formular-de-inscriere_2017/. Rezultatele preselectiei vor fi anuntate luni, 25 septembrie 2017.

INFO

Sibiu Jazz Festival

concurs.sibiujazz.ro/ro

www.facebook.com/sibiujazz

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: