“Și mIE îmi pasă” – licitație caritabilă în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor

Si-mie-imi-pasa

“Și mIE îmi pasă” – acesta este motto-ul după care studenții specializării Informatică Economică (IE) ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, Iași, organizează în data de 14 mai, ora 18:00, în amfiteatrul B5 al corpului B, o licitație caritabilă la care vor participa profesorii, absolvenții și studenții facultății.

Scopul acestui eveniment este de a sensibiliza comunitatea și de a strânge fonduri pentru secția de terapie intensivă din cadrul  Spitalului de Copii ”Sfânta Maria” Iași.

Licitația caritabilă ”Și mIE îmi pasă” este un eveniment organizat de specializarea Informatică Economică. În fiecare an, generațiile de absolvenți aleg un caz social şi constituie bursa John Brava pentru sensibiliza comunitatea  şi schimba în bine viețile oamenilor.

În cadrul ediției a VII-a din acest an au fost donate pentru licitație obiecte, jocuri, servicii de profesorii și studenții specializării. Toate se vând frumos ambalate într-o poveste captivantă care va cuceri audiența şi va aduce aduce zâmbet pe chipurile tuturor.

Vă invităm să fiți alături de noi și să ne ajutați să demonstrăm că, împreună, putem să „atingem” viețile celor mai puțin norocoși!

BILETE

Biletele sunt disponibile începând cu data de 5 mai, le puteti cumpara  în seara licitației la intrarea în amfiteatru, la facultate sau apelând oricând la numărul de telefon 0757256999.

INFO

Și mIE îmi pasă

www.facebook.com/SiMieImiPasa

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: