„Și eu scriu despre cărți!”: concurs de recenzii de carte

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași invită publicul la o competiție care are ca scop încurajarea cititului și stimularea creativităţii şi originalităţii în domeniul literar. Proiectul „Și eu scriu despre cărți!” premiază lunar cele mai bune recenzii scrise de către cititorii bibliotecii.

Concursul se desfășoară pe tot parcursul anului. Nu există limită de vârstă, iar pentru a participa trebuie îndeplinite două condiții: autorul recenziei să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și cartea recenzată să existe în colecțiile bibliotecii noastre. Catalogul electronic al publicațiilor bibliotecii poate fi consultat online, accesând linkul bjiasi.ebibliophil.ro

Textele se vor încadra între 2000 și 10.000 de semne, vor fi redactate în format editabil (.doc, .docx, .rtf, .odt) cu diacritice și vor fi expediate la adresa de e-mail programe@bjiasi.ro. Recenziile trebuie să fie originale, dar sunt acceptate și cele care au fost publicate pe bloguri cu condiția să fie indicat linkul. Textele vor fi evaluate de un juriu format din redactorii editurii bibliotecii. Câștigătorii vor fi desemnați până la data de 10 a fiecărei luni pentru luna anterioară.

Toate recenziile vor fi publicate pe pagina www.bjiasi.ro, prin trimiterea textelor participanții își dau acordul pentru publicarea lor.

În fiecare lună, autorul/autoarea celei mai bune recenzii va fi răsplătit(ă) cu un premiu constând într-un pachet de cărți și o diplomă. Premiile vor fi ridicate personal de la sediul Bibliotecii Județene Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin).

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: