”Si acum”, de Sabine Harbeke

si acum

Teatrul National V. Alecsandri din Iasi va invita la spectacolul ”Si acum”, de Sabine Harbeke. Regia: Olivia Grecea (Câştigătoarea primei ediţii a concursului DEBUT ÎN REGIE organizat de TN Iaşi).

  • Joi, 20 octombrie 2016, ora 19:30, sala Uzina cu Teatru – Teatrul National Iasi

Scenografia: Rodica Arghir. Muzica live: Cosmin Panaite. Distribuţia:  Andreea Boboc, Diana Chirilă, Sorin Cimbru, Ionuţ Cornilă, Radu Homiceanu, Cosmin Panaite, Oana Sandu.v

Sabine Harbeke este dramaturg, regizor de film și teatru și profesor universitar (șeful catedrei de regie de la Universitatea de Arte din Zurich din anul 2009), cu o activitate interdisciplinară care include televiziunea și teatrul radiofonic. A colaborat cu Theater Neumarkt din Zurich, Thalia Theater din Hamburg, Schauspielhaus Bochum și Theater Kiel, unde montat propriile texte. Piesele sale au mai fost puse ȋn scenă ȋn Germania, la Nationaltheater Mannheim, și ȋn Elveția, la Berna și Basel.

“și acum vorbește despre povești comunicante. despre neputință ȋn forme multiple.  despre violențe subtile, violențe insidioase și violențe acute. e un spectacol despre ceea ce trăiește și lucrează ȋn noi.    și acum e un fel de a spune  The end is the beginning is the end.sau  The beginning is the end is the beginning.” Olivia Grecea

BILETE

Pretul unui bilet este 24,20 de lei. Biletele se pot achiziţiona on-line de pe  www.eventim.ro, secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti. Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr. 8A. Agentia teatrala: Telefon: 0232-255999. Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis)

Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI,
Fondat în 1840

Str. Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi, IAŞI

Tel. 0232 267824

E-mailtniasi@yahoo.com

Web: www.teatrulnationaliasi.ro

FB: www.facebook.com/TNIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: