Şi-a schimbat numele ca să îşi recupereze contul de Facebook

facebook-login

Îţi schimbi numele atunci când te căsătoreşti sau dacă pur şi simpli simţi că cel pe care îl ai nu este potrivit pentru tine. Dar ţi l-ai schimba vreodată pentru Facebook?

Jemma Rogers, terapeut în holistică din Lewisham, sud-estul Londrei, şi-a schimbat numele ca să se potrivească cu pseudonimul de pe Facebook, Jemmaroid Van Laalaa, după ce i-a fost blocat contul de Facebook, potrivit Noobz.ro.

Femeia de 30 de ani şi-a creat profilul de Facebook în 2008 sub un nume fals pentru a evita cererile de prietenie nedorite. Atunci când Facebook a cerut o dovadă că îi aparţine contul de Facebook, în urmă cu o lună, Rogers a fost blocată. Contul de socializare va rămâne blocat până când aceasta va reuşi să facă dovada că este deţinătoarea de drept a lui.

Rogers le-a dat celor de la Facebook mai multe email-uri în care le-a explicat situaţia şi i-a implorat să îi dea din nou acces la cont, ba chiar a încercat să creeze în Photoshop un card de credit fals, dar nimic nu a funcţionat.

De aceea, terapeutul a recurs la o măsură drastică, şi-a schimbat numele şi toate cardurile, ca de altfel şi permisul de conducere. „Ştiu că am fost imbecilă, dar Facebook este chiar ridicol”, spune Rogers. „Puteau spune că este un cont deţinut de o persoană care foloseşte un nume fals. Nu pot să cred că sunt pedepsită în acest fel.

Din păcate, noile acte nu au fost cheia să-i deblocheze contul. De când le-a trimis la Facebook, Rogers a primit doar un mesaj automat în care i se promitea că „va fi analizată” situaţia. „Îmi este blocat accesul la cont de 5 săptămâni, iar acolo am o mulţime de fotografii, mesaje şi momente de valoare”, spune Rogers.

Sursa: Noobz.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: