ShiveR @Underground Pub

Sambata, 24 mai 2014 de la ora 22.00 e super-petrecere cu ShiveR in Underground Pub. Intrarea este libera!

A inceput in urma cu 12 ani pe vremea casetelor derulate cu pix mixand colaje pentru trupe de dans si pentru prieteni la petreceri private, a trecut de la CD playere la platane si de la platane la sisteme digitale TRAKTOR. SHVR numit ShiveR a ajuns printre cei mai versatili DJ din Romania si a impartit scena in pozitia de warm-up, main sau after cu artisti consacrati ca: Netsky, Modestep, Benga, Cosmic Gate, Ed Rush, James Zabiela, Fritz Kalkbrenner, Tiga, Deekline, Anthony Rother, Simina Grigoriu si multi altii.

Seturile sale pot fi comparate cu o poveste avand o introducere, o surpriza si un punct culminant de zile mari, seturile pot contine pana la 50 de piese intr-o ora cuprinzand multe genuri muzicale ca: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep toatea acestea sub numele de seturi COMPLEXTRO.

Este rezident la festivalul Electric Castle, extrem de ambitios, foarte energic si sociabil, inspiratia sa vine de la artistii: Derrick May, Steve Aoki, Richie Hawtin si Deadmau5. Utilizand experienta din ultimii ani ShiveR vrea sa atinga nivele maxime de performanta pentru a putea participa la evenimentele mari din toata lumea.

Gen muzical: ELECTRO-HOUSE / TECHNO / COMPLEXTRO

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ShriveR

www.facebook.com/deejay.shiver

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: