Show interactiv în Bucureşti, Iaşi şi Cluj, pentru lansarea Telekom România

hai-la-cel-mai-interactiv-show-din-romania-13-septembrie-2014-afis

Romtelecom si Cosmote vor marca trecerea la noul brand sub care vor opera pe piata locala, Telekom Romania, printr-o serie de evenimente dedicate care vor avea loc simultan in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. Toate evenimentele din orase vor fi conectate, printr-o transmisiune in direct de la evenimentul de lansare ce are loc si in Berlin.

* Esplanada Palatul Culturii, Iași – LalaBand, Connect-R și 3SudEst.

Romtelecom si Cosmote vor marca trecerea la noul brand sub care vor opera pe piata locala, Telekom Romania, printr-o serie de evenimente dedicate, ce vor avea loc in Bucuresti (Piata George Enescu), Iasi (Esplanada Palatului Culturii) si Cluj-Napoca (Piata Unirii), in data de 13 septembrie, au anuntat marti cei doi operatori de comunicatii, controlati indirect de grupul german Deutsche Telekom. Toate evenimentele din orase vor fi conectate, printr-o transmisiune in direct de la evenimentul de lansare ce are loc si in Berlin, anunta HotNews.ro.

Show-ul interactiv va fi prezentat de Smiley si Pavel Bartos si consumatorilor li s-a pus la dispozitie o aplicatie – HAI! (atat in Play Store cat si in App Store) prin care vor putea “sa voteze urmatoarele piese ce vor fi interpretate pe scena, sa fie parte din cel mai mare ‘share-fie’, sa participe la primul karaoke interactiv intre orase si sa fredoneze melodii consacrate alaturi de cantareti apreciati si trupe renumite, cum ar fi Inna (Bucuresti), Horia Brenciu (Cluj-Napoca) si 3SudEst (Iasi)”, se arata intr-un comunicat de presa transmis marti de cei doi operatori.

Romanii sunt asteptati la aceste evenimente sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 18:00, intrarea fiind libera.

sursa: www.b365.ro

INFO

fanmagenta.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Show interactiv în Bucureşti, Iaşi şi Cluj, pentru lansarea Telekom România”

  1. lotoman says:

    Wow, am vazut show-ul in Cluj la lansarea Telekomului, muzica foarte buna, si plin de lumini si culori vii.
    Magenta a fost peste toate culorile cea mai impresionanta.
    Asteptam astfel de evenimente mult mai des 🙂

Scrie un comentariu: