Show aviatic si concert la deschiderea noului terminal al Aeroportului International Iasi

aeroport-iasi-logo

Sambata, 17 octombrie 2015, Aeroportul International Iasi inaugureaza noul terminal pentru pasageri, proiect de o deosebita insemnatate pentru comunitatea ieseana, dar si pentru intreaga regiune a Moldovei. Evenimentul, care va incepe la ora 09:30, va fi moderat de cunoscutul realizator de radio, ieseanul Daniel Buzdugan.

Programul va include o prezentare a proiectului, scurte discursuri ale invitatilor si momente inedite. Cu acest prilej, toti cei prezenti, indiferent ca sunt sau nu pasageri ai Aeroportului Iasi, vor avea ocazia sa viziteze cladirea noului terminal.

Oaspetii vor fi condusi apoi spre noua platforma, de unde vor putea urmari un spectacol aviatic sustinut de echipa de acrobati ai Aeroclubului Romaniei, „ Hawks of Romania”, condusa de catre Domnul George Rotaru, Directorul General al Aeroclubului Romaniei.

Totodata, iesenii vor putea admira un „ minishow aviatic”  de exceptie, realizat cu aeromodele miniaturale telecomandate, sub indrumarea profesionistilor de traditie in acest domeniu. Spre final, invitatii se vor bucura de momentul artistic oferit de binecunoscuta solista Elena Gheorghe si trupa sa.

Evenimentul va fi preserat si cu alte surprize special pregatite pentru public. Ceremonia de inaugurare a noului terminal T3 se va incheia in jurul orei 13:00.

Acest obiectiv finalizat, ce a fost finantat din fonduri europene, devine un bun al orasului nostru si al regiunii noastre. A fost gandit pentru comunitate, pentru dezvoltarea sa, prin facilitarea accesului tuturor spre zone indepartate ale Europei, folosind cel mai eficient si elegant mod de calatorie, transportul aerian. Merita sa ne bucuram impreuna de aceasta reusita”, a declarat Marius BODEA.

INFO

Aeroportul International Iasi

Moara de Vânt 34, Iaşi, România

Fax: +40232271570

Tel: +40 232 271 590

E-mail: marketing@aeroport.ro

Web: www.aeroport.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Noaptea privighetorilor” la Gradina Botanica Iasi

Expo&Burn 2017

Rock Culture Contest

Lansare PINMap Iasi – harta de birouri si a initiativelor care conteaza pentru industria IT & Outsourcing

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

TVR Iaşi a câştigat Marele Premiu al Festivalului Simfest

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Scrie un comentariu: