ShortStop International Film Festival la Meru

ShortStop International Film Festival revine cu proiecții de excepție la Iași. Marți, 11 decembrie, începând cu ora 19, ne vedem într-unul dintre cele mai faine spații din Iași, WESTroom, unde vor fi prezentate câteva dintre cele mai bune scutmetraje ale anului acesta, din toată lumea.

Ficțiune, Animații, Experimental, WebShort, Documentare, Music Video, le aduc pe toate.

INTRARE

Intrarea este LIBERĂ, dar locurile sunt limitate, așa că vă sugerăm să vă rezervați locurile din timp, pe linkul de mai jos. Rezervă-ți gratuit locul: https://bit.ly/2BRcYuj.

DESPRE

WESTroom este denumirea proiectului de rezidență artistică în cadrul Hubului Meru prin care trupa Fine, It’s Pink își propune: Crearea unui atelier mixt de studiu, compoziție, înregistrări și repetiții muzicale, cât și de creație, cercetare și prelucrare foto – video; Realizarea albumului de debut a grupului Fine, it’s Pink; Susținerea de concerte, audiții, întâlniri, dialoguri, dezbateri, conferințe, workshopuri, live sessions și mini documentare cu artiști locali și nu numai; Colaborarea cu artiști tineri, debutanți, studenți prin apeluri periodice; Coagularea unei comunități artistice.

Meru Iași este un artspace independent de structurile instituționalizate, care propune – posibil singurul – program independent de rezidențe artistice din țară fără finanțări de stat.
Capacitatea de a găzdui un program de rezidențe artistice în cadrul hubului Meru este posibilă prin susținerea în mod direct de către comunitatea locală prin motorul economic al hubului, cafeneaua Meru.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/MeruIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: