Shopping de caritate în Iasi prin Bazarul Solidar

Joi, 30 Ianuarie, între orele 17.00 si 20.00, Asociaţia Mai Bine organizează un nou eveniment Bazar Solidar la CUIB (Centrul Urban de Iniţiative Bune), activitate care pune în practică două din principiile de bază promovate de Asociaţia Mai Bine, de care orice societate sănătoasă are nevoie: consumul sustenabil si implicarea socială.

Bazarul solidar este un intermediar responsabil si caritabil care face accesibilă implicarea activă a tuturor celor care vor să contribuie în comunitate. Pe scurt: vor fi puse în vânzare la preţuri modice bunuri care au fost dăruite de binevoitori, generându-se astfel fonduri care vor fi donate mai departe în comunitate.

Pentru acest eveniment avem ca ţintă strângerea unei sume de 5000 de ron pentru finanţarea unei tabere de vară si a unor ateliere de terapie prin artă si lucru manual pentru un grup de copii de la un centru de plasament din Iasi.

Generozitatea este componenta de bază în proiectul nostru si credem că a da mai departe acolo unde este nevoie e un principiu sănătos. Dorinţa noastră este să ajutăm deschis si activ persoane aflate în dificultate. Tocmai acest lucru face ca bazarul solidar să nu fie doar un magazin online”, Laura Păduraru, manager proiect.

Asociaţia Mai Bine va organiza lunar la CUIB bazarul solidar, moment care sperăm că va aduce împreună persoanele doritoare să contribuie în vreun fel împreună cu noi, în proiect: fie cumpărând produse sau donând lucruri care să fie reutilizate, fie ca voluntari în tot ce înseamnă organizarea bazarului sau faptele caritabile. Pe mai departe, visăm la un bazar solidar într-un spatiu fizic al Iasului care să aducă o contribuţie însemnată în comunitate.

INFO

Centrul Urban de Iniţiative Bune (CUIB)

Str. Gavriil Musicescu 14

www.facebook.com/lacuib

www.bazarsolidar.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: