ShootLess 2020 – cea mai mare conferință a fotografilor de nuntă din România | Iasi

 

Data fiind situația actuală (COVID-19) și pentru că siguranța voastră este prioritară, s-a decis amânarea Shootless 2020 pentru o dată ulterioară.

Intre 3-5 aprilie 2020, Hotel Unirea, Iași – are loc a treia ediție ShootLess, cea mai mare conferință a fotografilor de nuntă din România, ce reunește în 3 zile peste 200 de fotografi.  Sunt 3 zile de povestit, învățat, shooting direct pe scenă, demonstrații și workshop-uri de la 11 dintre cei mai buni fotografi de nuntă din România și din exterior.

Cine sunt speakerii ShootLess 2020?

1. Daniel Chindea va demonta toate miturile existente cu privire la fotografia de nuntă într-o prezentare intitulată „Banal sau genial în fotografia de nuntă” și va ține un workshop pe tema „Amintiri oneste pentru oameni onești”
2. Julius Paul va vorbi despre storytelling în fotografia de nuntă și va ține un workshop despre „POVESTEA – story pe Facebook, Instagram sau SnapChat”
3. Irina și Adrian Grabazei sunt o echipa soț și soție pasionați de fotografia de nuntă. Misiunea lor în ziua nunții este să obțină cel mai bun rezultat pentru miri lucru pe care îl vor împărtăși și cu noi la conferință
4. Paul Budușan spune că merge la fiecare nuntă că un povestitor, povestind în imagini una dintre cele mai importante zile din viață unor oameni și despre asta o să povestească și la ShootLess 2020
5. Alex Păsărelu e tată de fată, soț și proprietar de Bichon și va povesti despre sacrificii în fotografia de nuntă și va ține un workshop în ultima zi de conferință
6. Tony Hampel fotograf entuziasmat și pasionat de frumos spune că „Fotografia e cel mai frumos mod de a învăța despre mine și despre ceilalți, despre lume, despre călătoria asta interesantă numită VIAȚĂ.
7. Dorin Catrinescu este fotograf al echipei ID-Brothers, vine direct din Chișinău vine în inima Moldovei, la Iași să împărtășească pe scena ShootLess și la un workshop tot ce a adunat în 11 ani de experiență ca fotograf.
8. Dragoș Ludușan e jumătate din echipa Be Light și crede că înainte să fii fotograf de nuntă trebuie să fii fotograf şi înainte să fii fotograf, trebuie să fii om
9. Ioan Braghesiu propune ca temă fotografia business și va atinge temă în cadrul conferinței „Fotografia între client și portofoliu” și va ține un workshop despre „Fotografia de produs pentru Ecommerce”
10. Catalin Anghel este un artist fotograf și foto-jurnalist profesionist de nunți, cu sediul în Timișoara, Români și crede că fotografii au super-puteri și ne va arăta asta la eveniment.

INSCRIERE

Echipa de organizare a anunțat faptul că va fi și un speaker internațional surpriză! Înscrierile la ShootLess 2020 se fac aici (shootless.com/inscrieri/).

shootLess este o inițiativă a 3 oameni pasionați de fotografie susținuți de prieteni și colegi de breaslă. Misiunea shootLess este aceeași pe care o avem de 6 ani cu WeddingStaff. Aceea de a educa, informa și pregăti viitoarele generații de fotografi de nuntă. Ne dorim ca voi să învățați, să vă perfecționați și să creșteți breasla noastră mai departe.

INFO

shootless.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: