”Shining” de Stephen King impreuna cu Ziarul de Iasi

”Ziarul de Iasi va aduce, in exclusivitate, celebra Colectie Nautilus SF&Fantasy a editurii NEMIRA. Incepem cu un nume mare in bransa, Stephen King si cu una dintre cele mai cunoscute carti ale sale, Shining: de simbata, 19 noiembrie la chioscurile de presa, numai cu Ziarul de Iasi!”

Colectia Nautilus este cel mai celebru brand din science-fictionul romanesc. De douazeci de ani, Nautilus propune cititorilor sai toate numele  mari ale literaturii SF & Fantasy, rasplatite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Daca imaginatia are totusi granite, fiti siguri ca fiecare volum le va impinge si mai departe!

Shinning de Stephen King

Shining este numai inceputul! Vin titluri si autori la fel de mari

In Shining (1977) King reia tema paranormala din Carrie si locul comun al caselor bantuite de fantome. Aici insa casa  devine un intreg hotel, fiecare camera avand povestea si fantoma ei care il va tiraniza pe Jack Torrance – rol pe care Jack Nicholson il ridica la nivel antologic in ecranizarea lui Stanley Kubrick (1980).

Dupa ce isi pierde slujba de profesor din cauza alcoolismului, Jack Torrance incearca sa-si refaca viata acceptand un post de portar intr-un hotel izolat in munti, inchis in timpul iernii. Aici se muta cu sotia sa, Wendy, si fiul sau, Danny, un “Shiner”, o fiinta inzestrata cu o energie psihica supranormala ce-i da puteri vizionare.

Hotelul Overlook este posedat de o forta misterioasa, este o sumbra si sangeroasa magie in care se va implini destinul teribil al condamnatului Jack Torrance si in care se va petrece dezastrul acestei familii  – o sinistra lucrare a nebuniei ce izbucneste cu o forta ucigasa.

Shining este in mod cert o capodopera – si probabil unul dintre cele mai bune romane cu subiect supranatural din ultima suta de ani.” Peter Straub

PRET: 10 lei

Caseta tehnica:

Autor:    Stephen King
Titlu original :    Shining
Traducere de:    Ruxandra Toma
Numar pagini :    608
Numar volume:    1
Format:    130 x 200 mm
Editura : Nemira

PARTENER: MELCRET

melcret_190

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: