„Shakespeare School Essay Competition”, 200 de cuvinte pentru două săptămâni în Marea Britanie

Shakespeare-School-Essay-Competition-concurs-engleza-afis-2014
Pe 15 ianuarie 2014 s-a lansat cea de-a 6-a ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză Shakespeare School Essay Competition, organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie. Tinerii între 11 şi 20 de ani sunt provocaţi să scrie un text creativ şi original pe care să îl înscrie gratuit în concurs. Ei pot câştiga astfel tabere de două săptămâni în Marea Britanie, în campusurile unor universităţi sau colegii de top.
UPDATE: Vesti bune pentru tinerii intre 11 si 20 de ani: s-a prelungit termenul de inscriere la concursul national de eseuri in limba engleza Shakespeare School Essay Competition pana pe 13 aprilie!
Concursul se bucura deja de câţiva ani de un mare succes printre tinerii din toată ţara. În fiecare an se înscriu 4000-5000 de tineri din toate judeţele. Shakespeare School Essay Competition îşi propune să îi motiveze pe elevi şi studenţi să fie cât mai creativi şi să obţină performanţă la limba engleză.

Concursul este inclus în Calendarul Activităţilor Educative al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Ambasadorul competiţiei este Lorand Soares Szasz, business coach, trainer, speaker şi antreprenor, un exemplu remarcabil de succes în carieră, a cărui perseverenta va fi o inspiraţie pentru tineri.

Anul acesta participanţii sunt invitaţi să redacteze un eseu despre un sistem educaţional ideal, pornind de la discursul TED al unui adolescent despre cum scoala ar trebui să ne înveţe să fim fericiţi şi să avem succes.

PREMII

Premii oferite marilor castigatori:

  • tabere internationale de engleza in Marea Britanie – la University College London si Clifton College.
  • produse electronice & foto
  • cursuri de limba engleza la Shakespeare School
  • taxe de inscriere la examene Cambridge
  • carti, dictionare si multe alte surprize.

Toti cei care intra in concursul national de creatie in limba engleza vor primi o diploma de participare! Pastreaza diploma “2013 Shakespeare School Essay Competition” pentru a completa portofoliul tau educational!

Premii pentru profesori:

  • Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi in competitie, va PARTICIPA GRATUIT ca insotitor de grup la o tabara de 2 saptamani in Anglia, in vara anului 2014.
  • Toti profesorii de limba engleza care trimit minim 10 participanti la 2013 Shakespeare School Essay Competition, vor primi un “Certificate of Merit” in format electronic din partea centrului nostru.

ÎNSCRIERI

Competiţia este organizată pe două categorii de vârstă, 11-14 ani şi 15-20 de ani. Participanţii pot înscrie gratuit eseurile online pe site-ul shakespeare-school.ro până pe 13 aprilie. După selecţia celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School stabilesc ierarhia finală în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

ETAPELE INSCRIERII IN CONCURS

Shakespeare-School-Essay-Competition-concurs-engleza-2014

ORGANIZATOR

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, fondată în anul 2011, este o organizaţie nonprofit ce ajută copiii cu oportunităţi reduse să înveţe limba engleză şi sprijină tinerii talentaţi să îşi urmeze pasiunile prin perfecţionarea limbii engleze. Printre proiectele asociaţiei se număra ore de engleză în centre sociale, burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creaţie, ateliere de educaţie pentru părinţi.

Shakespeare School Essay Competition îşi propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovaţie şi originalitatea şi să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză. Concursul le oferă şanse egale tinerilor din întreaga ţară de a experimenta viaţa într-un campus universitar britanic de top şi de a studia limba engleză la cele mai înalte standarde.

  • Ambasadorul competiţiei: Lorand Soares Szasz

INFO

office@asociatiapentrueducatie.ro
asociatiapentrueducatie.ro
facebook – Asociatia Shakespeare School Pentru Educatie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: