SFR  TIMPUL: primii invitați și primele filme din program

postare irina margareta sfr iasi 2015 afisEchipa festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL anunță primii invitați , care vor veni la Iași în perioada evenimentului, pentru a se întâlni cu publicul ieșean: George Mihăiță, Adrian Păduraru, Irina Margareta Nistor, Ileana Popovici, Vladimir Găitan și Pușa Darie (serilefilmului.ro/invitati).

Primele filme din program:

  • Miercuri, 6 mai – Reconstituirea, Accident
  • Joi, 7 mai – Veronica,  Undeva la Palilula

Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al festivalului

Criticul de film Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al festivalului și va fi prezentă, alături de invitați, la întâlnirea cu iubitorii de film românesc din Iași.

„Serile Filmului Românesc TIMPUL, ediția a 6-a, debutează pe 6 mai, cu o peliculă far a anilor ’60, „Reconstituirea”, al cărei protagonist de 66 de ani, are în continuare sufletul adolescenților, pe care îi cucerește și călăuzește de atâta vreme, cu un farmec incontestabil: George Mihăiță, românul și europeanul. O întâlnire ce cu siguranță va rămâne de neuitat, întipărită în memoria afectivă a publicului ieșean, cinefil, de toate generațiile.”

(Irina Margareta Nistor)

Acreditări pentru presă la SFR TIMPUL

De asemenea, anunțăm faptul că s-a lansat rubrica pentru acreditările de presă în cadrul festivalului. Jurnaliștii care doresc să participe oficial, pot accesa serilefilmului.ro/presa.

Pentru a fi la curent cu noutățile festivalului, vizitați www.serilefilmului.ro, sau pagina oficială de facebook.

Festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL va avea loc în perioada 6-10 mai la Iași. Ediția a VI-a este organizată de Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei TIMPUL, iar producătorul ediției este Adenium. Festivalul din 2015 îi este dedicat actorului George Mihăiță și are ca temă principală „Reconstituirea”.

Campania „Iubesc filmul românesc” este o marcă a SFR TIMPUL și încurajează publicul să promoveze și să susțină cinematografia românească.

PE ACEEASI TEMA:

Andra Botez îi urează bun venit lui Florin Piersic și invitaților SFR!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara de film german: „Strada Bornholmer”

„Ora de muzică” – Ucenicii Pianului

Celine Dion Presale

Tezaurul antic al României, prezentat în expoziția „Dacia Felix“, la festivalul EUROPALIA

Scrie un comentariu: