“SFR Timpul” în Teatru FIX. Seară de scurtmetraje românești

afis-28.02-scurtmetraj-fin

Asociația Studenților Jurnaliști, în colaborare cu Șomer.info , revin cu a doua ediție a serilor de scurtmetraje. Ca și la prima ediție, scopul proiectului este de a vă reaminti că luna mai, în Iași, este luna filmelor românești de cea mai bună calitate.

Seara de scurtmetraje va avea loc în Teatru FIX și va începe fix la ora 19.00. La sfârșitul vizionării, va avea loc un concurs cu premii personalizate SFR TIMPUL.

Vrem, de asemenea, să anunțăm că festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL caută voluntari. Dacă sunt doritori de a face parte din echipa de voluntari a festivalului, o pot face accesând  site-ul www.serilefilmului.ro.

Festivalul Serile Filmului Românesc este gândit în termenii susținerii și promovării filmului românesc. Invităm publicul ieșean la întâlnirea cu principalii creatori ai cinematografiei românești. Faptul că dispar spațiile în care se pot viziona filme românești, motivează o dată în plus organizarea și continuarea unui astfel de eveniment. Intrarea la festival este gratuită, iar fondurile pentru organizare provin exclusiv din sponsorizări și susțineri de tip barter. An de an, din 2010 până acum, am creat o tradiție la Iași, iar în luna mai, orașul se transformă într-un centru al filmului românesc. Festivalul are deja cinci ediții anuale desfășurate, iar în 2015 pregătim ediția a VI-a.

Începând cu ediția a V-a, festivalul beneficiază de sprijinul de promovare și producție din partea editurii Adenium. Revista de cultură contemporană Timpul a devenit partener permanent de promovare și susținere a festivalului.

Tinerii, filmul românesc și brandul de Iași

Participarea studenţilor în cadrul evenimentelor culturale este importantă, pe plan individual, în formarea personală, dar şi pe plan social, schimbând profund faţa unei noi generaţii. Tocmai această activitate este potrivită pentru depăşirea programului standardizat din facultate. Apropierea studenţilor şi liceenilor de zona cultural-artistică deschide nenumărate căi spre o altfel de dezvoltare, o altfel de educaţie.

Studenţii voluntari pot crea tradiţie prin perseverenţă, iar asta isi propun organizatorii la realizarea ediţiei a VI-a a Serilor Filmului Românesc TIMPUL.  Filmele româneşti au câştigat din ce în ce mai mult teren favorabil în faţa telespectatorilor, a presei naţionale şi internaţionale şi în faţa juriilor din marile competiţii mondiale de gen. Evenimentul îşi propune şi crede ca a reuşit sa creeze un adevarat brand de Iaşi.

Organizatori: Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei TIMPUL. Producător: Editura Adenium. Partener oficial: Revista de cultură contemporană TIMPUL

INFO

Serile Filmului Romanesc Timpul

Web: www.serilefilmului.ro

FB: www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: