SFR cauta cupluri… de film

La un deceniu al Festivalului Serile Filmului Românesc, organizatorii lansează campania 10 cupluri de film. Cuplurile care s-au cunoscut la film sau au avut prima întâlnire la film, se pot înscrie în campanie.

Cele mai frumoase 10 povești vor primi un premiu la Gala SFR din 12 iunie, de la ora 20.30, din Piața Unirii: 10 minute din Gală, alături de invitații speciali. În plus, vor primi primele tricouri de cupluri care-și sărbătoresc dragostea la #festivalSFR. Organizatorii așteaptă, prin comentarii sau mesaje private pe www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc fotografiile de cuplu, povestea și filmul ce au marcat începuturi de relații.

Vrem să aflăm zece povești de iubire care au un început filmic și care să facă în continuare parte din povestea festivalului nostru dedicat filmului românesc. La zece ani, trebuia să marcăm cu un zece acest moment, alături și prin spectatorii noștri. Ne place să credem că am și educat publicul, de aceea, acum îl invităm la o poveste de film, cu film, despre ei”, spune Andrei Giurgia, directorul SFR.

Festivalul Serile Filmului Românesc începe pe 12 iunie și se va desfășura până pe 16 iunie, în Piața Unirii, Tiki Village, Ateneul Național din Iași, Palas Iași, Hala FIX, Sala Teatru la CUB a TNI, Pleiada Boutique Hotel, Parcul Regele Ferdinand din fața Primăriei Municipiului Iași.

INFO

www.festivalsfr.ro

www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

www.instagram.com/serilefilmuluiromanesc

Youtube: http://bit.ly/2xDS0wH

PE ACEEASI TEMA:

SFR 13 a deschis înscrierile pentru voluntariat în cadrul festivalului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: