Sezatoare pentru inimi @REDU

sezatoare redu

Profitati de ziua Dragobetelor pentru a învăța tehnici de brodat, iar împreună cu indrmatoarii veti marca inimi din textile cu texte scurte pe care le îndrăgiți. Veti avea, de asemenea, și diverse accesorii pe care le veti putea coase în materiale.

Andreea, Daniela și Maria, mâinile dibace din atelierul REDU, vă vor învăța tehnici de cusut și de brodat, astfel încât la finalul atelierului să puteți merge acasă cu o inimă din textile realizată după gustul vostru.

Materialele din acest workshop sunt textile recuperate pe care le veti refolosi cu scopul reducerii impactului negativ asupra mediului creat de industria modei.

Numărul maxim de participanți este de 30.

INSCRIERE

Rezervările se fac completând acest chestionar http://bit.ly/ȘezătoareInimi până pe 17 februarie. Taxa de participare este de 25 lei și va fi achitată până pe data de 18 februarie la sediul REDU sau CUIB.

 

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri din textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

PE ACEEASI TEMA:

Hatha Yoga cu Carmen. Workshop de Yoga si Meditatie

Klipa aduce momentele hyggelig la Acaju

Proiectul ”Batem fierul la conac” continua cu un workshop de dulgherie

#gustarta – Atelierul de pictat vise

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

#gustarta – Atelierul de pictat vise

It’s okay to act crazy @Legend

Stand Up Comedy cu Marius Covache, Huțupaşu Viorel si Alexandru Sasha Robu

M-ai ranit la Corazon @Time Out

Scrie un comentariu: