Sezatoare pentru inimi @REDU

sezatoare redu

Profitati de ziua Dragobetelor pentru a învăța tehnici de brodat, iar împreună cu indrmatoarii veti marca inimi din textile cu texte scurte pe care le îndrăgiți. Veti avea, de asemenea, și diverse accesorii pe care le veti putea coase în materiale.

Andreea, Daniela și Maria, mâinile dibace din atelierul REDU, vă vor învăța tehnici de cusut și de brodat, astfel încât la finalul atelierului să puteți merge acasă cu o inimă din textile realizată după gustul vostru.

Materialele din acest workshop sunt textile recuperate pe care le veti refolosi cu scopul reducerii impactului negativ asupra mediului creat de industria modei.

Numărul maxim de participanți este de 30.

INSCRIERE

Rezervările se fac completând acest chestionar http://bit.ly/ȘezătoareInimi până pe 17 februarie. Taxa de participare este de 25 lei și va fi achitată până pe data de 18 februarie la sediul REDU sau CUIB.

 

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri din textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

PE ACEEASI TEMA:

Zilele Studentului Electronist 2019

Mărțișorul meu. Ateliere de (re)creație pentru copii la Lisabona

INSCRIERI / Workshop de film documentar DocEst pentru liceeni şi studenţi: Pe urmele lui Benjamin Fondane

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JJO live@Sala Diotima Iasi

Pe aripi de jazz – recital extraordinar Ina Cristea

Expoziție de gravură și grafică semnată Christopher Castle la Palatul Culturii

Compania de Teatru Cristi Toma prezinta ”Doi pe un balansoar”

Scrie un comentariu: