Sezatoare de broderie traditionala la Carturesti Palas

sezatoare broderie-redu

Pe 5 martie 2016, la Libraria Carturesti Palas, de la ora 14:00 Asociatia ”Mai bine” organizează cel de-al doilea atelier din acest an, iar cu ocazia Mărțișorului au decis să îl dedice tehnicii broderiei tradiționale.

Veti lucra pe etamină, iar la final fiecare dintre voi va pleca acasă cu un semn de carte sau un mărțișor. În cazul în care în timpul alocat veți realiza mai multe produse, le veți putea păstra pe toate.

INSCRIERE

Numărul maxim de participanți este de 30, iar înscrierile se fac până pe 3 martie prin completarea acestui formular: Broderietradițională. Taxa de participare este de 25 lei și va fi achitată până pe data de 4 martie la sediul REDU, CUIB sau prin transfer bancar RO27BACX0000000857400000 – va trebui să menționați la descriere „Atelier”, iar dacă plătiți pentru mai multe persoane, să  transmiteți această informație.

Materialele din acest workshop sunt textile recuperate pe care le vom refolosi cu scopul reducerii impactului negativ asupra mediului creat de industria modei.

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri din textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii. Proiectul este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

INFO

Asociatia Mai Bine

Web: www.maibine.eu

FB: www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: