Seven Hills lanseaza EP-ul “Gamechanger” @Underground The Pub

seven hills-lansare album

Seven Hills lanseaza in data de 16 iulie 2016, de la ora 20:30 EP-ul de debut intitulat “Gamechanger” in Iasi, in Club Underground, avandu-i ca invitati speciali pe trupa bucuresteana de melodic hardcore, Till Lungs Collapse si Outstorm!

Seven Hills este o trupă de metalcore/groove metal din Iași, România, fondată în octombrie 2015, line-up-ul fiind compus din Dragoș la voce, Marin și Ciprian la chitări, Cătălin la bass și Andrei la tobe. Trupa a lansat single-ul de debut “Tragedy” pe 22 februarie, urmând ca debutul pe scenă să aibă loc cinci zile mai târziu, Seven Hills fiind opening act al lansării noului album Bucovina – “Nestrămutat”, în cadrul Rock’N’Iași Winter Edition 2016, urmat de concerte de club în Chișinău, Suceava și Iași. În luna mai trupa bifează și Rock’N’Iași Open Air. EP-ul de debut va fi compus din cinci piese – „Constance”, bine-cunoscuta „Tragedy” (ediție re-release), „Old Stories (Brought Back To Life)” și „Masquerade”, la astea adăugându-se și o surpriză. În perioada următoare, trupa va avea câteva concerte în țară, cu scopul promovării materialului de debut.”

Till Lungs Collapse s-a format in 2012, din pasiunea pentru muzica si dorinta de a explora un stil mai puternic ancorat in melodic-hardcore. Numele trupei contureaza un numitor comun al energiilor pieselor si a directiei artistice. Dupa mai multe schimbari de componenta, la finalul lui 2015 s-a ajuns la o formula concreta, in care se regasesc membri ex-Deadeye Dick, ex-Rock’n’Ghena, Breathelast, ex-Nevergoinghome si Sinscape. Primul material de studio, EP-ul Desuetude (2015), contine sase piese inregistrate la Studio 148 alaturi de Marius Costache (http://www.studio148.ro/) , iar artwork-ul este semnat Alexandru Das . Till Lungs Collapse au sustinut o serie de concerte in Fabrica, B52, Question Mark si The Shelter, alaturi de trupe precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niste Baieti, Domination. Formatia promoveaza in prezent materialul “Desuetude”, impreuna cu o serie de piese noi, care vor intra pe un urmator album, a carui inregistrare incepe in primavara acestui an.”

Outstorm este o formatie de rock alternativ din Iasi, fondata in 2013. Componenta este: Lucian Sebastian Radu (voce/chitara), Daniel Costescu (bas), Octav Amarandei (tobe). Formatia are debutul oficial in 11 aprilie 2014, la Bacau (Pub S), in deschiderea trupei iesene GOD, urmand sa sustina concerte in orasele: Galati, Suceava, Iasi, Bucuresti, deschide concerte unor trupe ca E.M.I.L., Implant pentru Refuz, Trooper, Firma si bifeaza prezente la festivaluri precum “Rock Stage Festival” (Galati), “Zilele Prieteniei Bergenbier” (Iasi), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage), “Zilele Nordului” (Darabani) sau Rock Line Festival (Anina).”

REZERVARI

Pret bilet: 10 lei. Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: