Sesiunea de instruire: Managementul voluntarilor

* vineri 23 aprilie 2010, ora 09.00 * Centrul de Asistenta Comunitara al Fundatiei Alaturi de Voi

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si Fundatia Alaturi de Voi Romania va invita vineri, 23 aprilie 2010, la sesiunea de instruire pe tema “Managementul voluntarilor”, activitate realizata in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului. Trainingul va avea loc la Centrul de Asistenta Comunitara al Fundatiei Alaturi de Voi Romania din Bd. Chimiei, nr.12, et.1 in intervalul orar 09.00 – 16.00.

Trainingul isi propune familiarizarea participantilor cu notiuni privind planificarea programului de voluntariat, recrutarea, instruirea, motivarea si supervizarea voluntarilor, precum si evaluarea rezultatelor programului. Pe parcursul celor 7 ore de curs vor fi atinse subiecte precum: rolul coordonatorului de voluntari si al echipei in lucrul cu voluntarii, resursele necesare derularii unui astfel de program, instrumentele folosite in monitorizarea activitatilor voluntarilor sau factorii motivationali ce stau la baza implicarii in activitati de voluntariat. Fundatia Alaturi de Voi Romania si Fundatia Serviciilor Sociale Bethany ofera gratuit participarea la acest training, in vederea dezvoltarii programelor de voluntariat initiate de organizatiile neguvernamentale si/sau institutiile publice din municipiul Iasi.

Detalii la tel. 0757.110.239 sau 0232.275.568, persoana de contact Eugenia Stalinescu, Coordonator National Voluntari. Acceptarea participarii la training se va face in ordinea inscrierilor, numarul locurilor fiind limitate.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: