Sesiune de management cultural marca Formare Culturala, sustinuta la Iasi

O sesiune de formare in management cultural dureaza 1 zi si se adreseaza tuturor celor care doresc sa dezvolte sau sa continue o profesie in domeniul industriilor creative si culturale: teatru, dans, muzica, film, video, pictura, sculptura, fotografie, carte, arhitectura, design (de produs, vestimentar), noile media, instalatii, performance. Cursul va avea loc  sambata, 16 noiembrie 2013, 10.00 si 17.00 la Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi.

In cadrul cursului se va discuta pe planuri de proiecte personale ale participantilor, asupra carora vor primi feed-back din partea formatorului. Acesta din urma va prezenta studii de caz ale unor proiecte culturale relevante in care au fost implicati direct.

Cursul are un format informal, cursantii fiind incurajati sa se cunoasca, sa faca schimb de experienta si sa gaseasca solutii practice si creative pentru proiectele la care lucreaza sau pe care urmeaza sa le deruleze. Formator: Oana Ionita Nasui, formator acreditat, specialist comunicare, manager si consultant cultural.

INSCRIERE

Pentru inscriere va rugam cereti si ulterior trimiteti chestionarul completat la training@formareculturala.ro. Se ofera diploma de participare, consiliere pe proiect pe durata cursului si posibilitatea de a crea contacte profesionale.

Programul de training Formare Culturala ofera oportunitati de invatare continua (life-long learning) in domeniul creativ si cultural tuturor celor interesati si are ca scop formarea profesionala in domeniul industriilor creative si culturale prin mijloace de educatie nonformala.

Parteneri: Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi, Asociatia Industrii Creative Iasi, Modernism.ro

Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi  are ca obiectiv principal organizarea şi formarea educatiei in domeniul prioritar national Arte, ce include domenii de licenta: Muzica (specializarile: Interpretare muzicala, Pedagogie muzicala, Compozitie, Muzicologie, Dirijat, Muzica religioasa), Artele vizuale şi Design (cu specializarile: Pictura, Sculptura, Grafica, Moda-design vestimentar, Arta murala, Pedagogia artelor plastice si decorative, Conservare – Restaurare, Design, Istoria şi Teoria artei) şi Teatru (cu specializarile: Actorie, Actorie/Papuşi/Marionete, Regie, Teatrologie-Jurnalism teatral). Web: www.arteiasi.ro

INFO

Programul de training Formare Culturala

www.FormareCulturala.ro

www.facebook.com/FormareCulturala

linkedin.com/company/formare-culturala

Formator

Oana Ionita Nasui, formator

Email: oana@formareculturala.ro

Tel. 0730 040 514

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: