Serviciul HBO GO disponibil pentru clientii Digi TV si Digi Net

HBO-GO-transparent-bg

Începând de pe 9 aprilie 2015, RCS & RDS le oferă clienţilor săi la serviciile de televiziune şi internet, posibilitatea de a accesa conţinutul HBO GO, serviciul video online, lansat de HBO. Astfel, clienţii companiei care sunt abonaţi la serviciul Digi Net şi Digi TV şi au optat pentru una dintre extraopţiunile HBO sau HBO Maxpak, vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la conţinutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Cu HBO GO, clienţii au acces nelimitat la programele favorite pe PC, smartphone, tabletă și anumite modele de Smart TV. Pot urmări tot ceea ce le place la HBO, inclusiv producţii originale HBO, filme de succes, seriale de comedie şi toate episoadele celor mai bune seriale HBO: “True Blood”, “Urzeala tronurilor”, “Imperiul din Atlantic City”, “Anturaj”, “Clanul Soprano”, “Totul despre sex”, “Cartelul crimelor”,  dar şi materiale speciale din culisele acestor producţii.

HBO GO le oferă abonaţilor săi:

  • Peste 2000 de ore de conținut: seriale, filme de top, documentare și programe speciale
  • Opţiunea de a-şi crea un playlist personalizat cu ajutorul căruia urmăresc când doresc toate programele favorite.
  • Posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
  • Episoade difuzate înainte de premiera la TV
  • Conţinut actualizat zilnic, disponibil timp de cel puţin patru săptămâni

Începând din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO şi HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei care optează pentru una dintre cele două extraopţiuni. Noile tarife pentru extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regăsi în facturile clienţilor emise pentru luna mai, 2015.

Creşterea tarifelor este cauzată de fluctuaţiile cursului de schimb al monedei naţionale în raport cu principalele valute, în special raportat la dolarul american. Compania  RCS & RDS îşi asigură clienţii că depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii şi se preocupă să îmbunătăţească permanent calitatea serviciilor, precum şi să menţina tarifele la valori cât mai accesibile.

Preţul extraopţiunii HBO (HBO şi HBO HD) va costa 13 lei/lună (TVA inclusă) şi cel al extraopţiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/lună (TVA inclusă). Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 5 lei/lună (TVA inclusă).

In cazul extraopţiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit îşi vor păstra preţul de 14 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 4 lei/lună (TVA inclusă).

Clienţii care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul să renunţe la extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak fără plata vreunei despăgubiri, în termen de 30 de zile de la momentul intrării în vigoare a noilor tarife.

Pe lângă conţinutul variat şi libertatea pe care o asigură aplicaţia HBO GO, abonaţii se bucură şi de o imagine excelentă, dar şi de o metodă foarte simplă de înregistrare. Abonaţii trebuie să îşi activeze serviciul HBO în contul de client Digi Care, iar aplicaţia va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicaţia HBO GO se va face pe site-ul www.hbogo.ro (după activarea în Digi Care), pe baza numărului unei facturi Digi, emisă în ultimele 6 luni şi cu codul PIN generat după activarea în Digi Care. După crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de email şi a parolei alese chiar de el.

Pentru dispozitivele mobile, aplicaţia HBO GO poate fi descarcată gratuit din AppStore sau GooglePlay.

INFO

www.rcs-rds.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: