Serviciu inovativ de marcare temporală implementat la magazinele online de TRUSTED.ro

SafeStamper_by_SafeCreative_TRUSTEDro_logosTRUSTED.ro și SafeStamper by SafeCreative anunță un nou serviciu prin care sunt semnate digital documentele legale ale magazinelor online din România.

Din luna mai, TRUSTED.ro, Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, va folosi aplicația SafeStamper by SafeCreative pentru a realiza copii digitale ale paginilor web care conțin informații despre termeni și condiții, politica de retur și politica de confidențialitate. Ștampilarea acestor pagini se va realiza lunar, iar documentele PDF vor fi afișate pe pagina fiecărui magazin de la www.trusted.ro/magazine-atestate.

Aceste documente păstrate de TRUSTED.ro conțin o marcă temporală și sunt semnate automat cu o semnătură electronică validă. Scopul acestui serviciu este de a-i ajuta pe consumatori să acceseze ușor o arhivă cu documentele legale ale magazinelor online care dețin marca TRUSTED.ro. Obiectivul pe termen lung este de a contribui la realizarea unei industrii e-commerce de încredere pentru clienți. În plus, acest serviciu oferă magazinelor posibilitatea de a-și demonstra transparența și de a-și întări credibilitatea. Vezi mai multe detalii aici!

exemplu_documente_juridice_SafeStamper_by_SafeCreative_TRUSTED.ro_foto_Avon

Captură de ecran: pagina unui magazin online pe site-ul TRUSTED.ro

INFO

Nu ai încrede în comerțul online sau nu știi cum te poate ajuta acest serviciu? Ia legătura cu cei de la TRUSTED.ro.

www.TRUSTED.ro – Noutăți | Newsletter | Twitter | Facebook | Instagram | Reddit

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: