Serile CRILIA la Carturesti Iulius Mall

Libraria Carturesti din Iulius Mall gazduieste maine o noua editie a evenimentului cunoscut sub numele de “Serile CRILIA”. Invitatul cunoscutei companii de training este Marius Lupu, managerul local al fimei Continental. Intalnirea este programata de la ora 18, joi 26 iulie la Libraria Carturesti, Iulius Mall.

Marius Lupu

Marius Lupu, Location Manager la Continental

Cei care doresc sa participe trebuie sa plateasca  cel putin 5 lei, banii stransi urmand sa fie donati Fundatiei Bethany, pentru sustinerea unui caz umanitar.

Ajutat de experienta personala, Marius Lupu va povesti despre bani, leadership si despre modele de succes profesional. Totodata, va prezenta cateva „definitii romanesti ale succesului in viata”.

Experienta ca manager am castigat-o aproape exclusiv prin «trial and error» sau, mai mult, incercand sa fac cum trebuie ceea ce altii au facut gresit asupra mea. Primii trei ani au fost cei mai grei pentru ca zona de confort era in tehnic, iar noua meserie nu prea mergea. Abia cand au inceput sa apara primele rezultate, am avut si confirmarea ca n-am gresit. Acum imi doresc mult sa ii pot ajuta pe altii care bajbaie pe acelasi drum dificil sau care sunt in stadiul mult mai fragil al inceperii unei cariere“, a marturisit Marius Lupu.

Editiile precedente ale evenimentului „Serile CRILIA” s-au bucurat de invitati precum Vali Tatar (publicitar), Emanuel Martonca (director de marketing la Coriolan), Irina Subredu (psiholog si trainer) sau Claudiu Florea (presedinte al Fundatiei Comunitare).

INSCRIERE

Completeaza  acest formular, iar in 24 de ore vei primi confirmarea de la organizatori.

INFO

rilia.ro/serile-crilia-cu-marius-lupu/

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: