Serile Crilia – Andrei Postolache

serile-crilia-postolache

Așa e că v-a fost dor de Serile Crilia? Revin și uite ce minunăție v-au pregătit! Invitatul special la această ediție este Andrei Postolache. Nu credem că mai are nevoie de cine știe ce prezentare, îl știți cu toții. A pregătit ceva frumos și util.

Iată câteva cuvinte despre subiect chiar de la Andrei:

Observația mea este că 80% din ce ne zicem unul altuia nu este înțeles cum a fost intenționat. În marketing, mai tot ce ne zic firmele care încearcă să ne vândă tot felul de chestii trece pe lângă noi. Nu ascultăm ce ne zice șeful că nu avem chef. Prindem bucățele de informație din toate locurile, punem la un loc chestii aparent contradictorii, ne entuziasmăm ușor și uităm la fel. Nu avem răbdare pentru “studiu”.

Și totuși, foarte des când vorbim despre comunicare, de orice fel, vorbim despre o construcție temeinică, de intenții bine gândite, de mesaje șlefuite, ca și cum le-ar păsa multora de ce avem noi de zis în asemenea hal încât să citească dincolo de primul paragraf.

În seara asta vom vorbi despre comunicarea haosului. Ploaie de fragmente, nu ziduri înalte. Bazar, nu catedrală. Zerg, nu protoss. Coerența incoerenței. Arta amestecului și a efemerului. Pentru noi, dar și pentru firmele noastre.

INSCRIERE

Din motive logistice, esti rugat să te înscrii aici: docs.google.com/a/crilia.ro

INFO

Serile Crilia

crilia.ro

www.facebook.com/Crilia.Training

PE ACEEASI TEMA:

Dezbatere din seria TIMPUL 140: Poveștile și viața. Scenarii terapeutice la purtător

Saptamana PSI 2016

Afla si da mai departe #6

PR Tea de Iaşi 2016 pune publicitatea în context

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

La ceai cu un profesionist @Libraria Cafenea Tafrali

Feelings Live Performance @Skin Music Lounge

Pacala si Tandala @Ateneul din Iasi

Fusion @London Pub

Scrie un comentariu: