„Serile bobocilor” organizate  diferit la USAMV Iaşi

În perioada 28 septembrie  – 1 octombrie 2020 se desfășoară „serile bobocilor” evenimente organizate de către Liga Studenților Agronomi și Veterinari (LSAV) din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

În acest an, din cauza contextului pandemic, întâlnirile cu cei mai tineri studenţi, „bobocii”, vor avea loc în aer liber, pe terenul de fotbal din cadrul bazei sportive a USAMV Iaşi, iar pentru a fi evitată aglomerația, fiecare facultate are rezervată câte o seară diferită.

Prima care a dat startul evenimentelor a fost Facultatea de Horticultură În zilele următoare vor continua întâlnirile cu „bobocii” de la Facultatea de Agricultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară.

Avem pregătite pentru mai tinerii noştri colegi multe surprize, tombolă cu premii, invitaţi care vor povesti şi oferi multe informaţii despre Facultate, Universitate şi viaţa de student. Tot atunci vor avea loc şi înscrierile în LSAV pentru cei care doresc să trăiască experienţa de voluntar şi să se implice pentru a-şi face o studenţie dinamică. Pentru că situaţia pandemică o impune, dar şi pentru că ne dorim să fim în siguranţă vom respeca regulile de distanţare socială şi vom purta măşti”, a transmis Adriana Trandaf, preşedintele LSAV.

Aflat la a noua ediţie, evenimentul este organizat de către LSAV împreună cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră şi Prorectoratul cu activităţile sociale.

INFO

www.uaiasi.ro

www.facebook.com/uaiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: