Seria Vikingii revine la History cu al patrulea sezon

Drama “Vikingii”, plină de catastrofe, răzbunare și moarte, revine la HISTORY® cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminica, de la ora 22:00, din 15 ianuarie, din cauza unor modificări de program. După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante și cutremurătoare.

În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex. Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat și Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

Se întâmplă foarte multe lucruri diferite”, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon. “Intră mult mai adânc în unele zone, în aspectele sentimentale, în relații. Are și bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esență este o călătorie foarte, foarte emoțională. Am propulsat “Vikingii” la cel mai înalt nivel al dramei istorice urmând firul poveștii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar și a fiilor săi.

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur® Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producție în Irlanda.

Seria aclamată de critici a creatorului și unicului scenarist Michael Hirst (Elizabeth – film câștigător al Academy Award® și Emmy®,  nominalizat la Globul de Aur® cu seria Dinastia Tudorilor), “Vikingii” este este o saga de familie care spune poveștile remarcabile ale vieților și aventurilor epice ale invadatorilor și exploratorilor Evului Mediu Întunecat.

Hirst este producător executiv împreună cu Morgan O’Sullivan de la World 2000 (Contele de Monte Cristo; Dinastia Tudorilor), Sheila Hockin (Dinastia Tudorilor; Borgia), John Weber de la Take 5 Productions (Dinastia Tudorilor; Borgia), Sherry Marsh, Alan Gasmer și James Flynn (Dinastia Tudorilor, Borgia). Jana Bennett și Arturo Interian sunt producătorii executivi din partea HISTORY®.

INFO

HISTORY

www.historytv.ro/ro/history-ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: