Seria ”Razboiul stelelor”, pe AXN, in toamna anului 2015

Darth-Vader-AXN-2015

AXN promovează premiera tututor celor șase filme ”Războiul stelelor” în campania de toamnă, din 28 septembrie 2015.

Saga epică a lui George Lucas vine în România pentru prima dată cu toate cele șase producții, pe AXN, însoțită de seriile animate și documentare din culise, într-un octombrie plin de acțiune, dueluri de lightsaber-e și schimbări dramatice de situație. Telespectatorii români sunt chemați să vizioneze în premieră sau să revadă, alături de familie, cele șase producții Războiul stelelor, sâmbăta și duminica, de la 21:00.

Campania de marketing din această toamnă invită telespectatorii în universul Războiul stelelor, concentrându-se pe cele mai memorabile scene ale celor șase producții. Execuțiile campaniei, axate pe notorietea personajelor, dar și pe acțiunea explozivă din scenele emblematice ale seriei, oferă telespectatorilor șansa de a retrăi emoțiile vizionarăii celei mai admirate saga SF a timpurilor noastre.

Clipurile de promo vor putea fi văzute pe stații TV selecționate atent și auzite pe cele mai populare posturi radio, în timp ce machetele de presă și panourile outdoor vor susține la rândul lor premiera saga.

Campania online se va desfășura atât pe site-uri populare, cât și în social media, iar operatorii de cablu și postul de radio partener vor promova premiera Războiul stelelor prin propriile canale de comunicare și organizând activități creative, precum competiții pentru publicurile lor.

CONCURS

Forța este puternică în această toamnă! AXN invită partenerii din presă și blogosferă la un duel de cunoștințe înaintea premierei saga de sâmbătă, 3 octombrie. Arată că poți să te numeri cu ușurință printre cavalerii Jedi: de astăzi, timp de 5 zile, vei primi câte o întrebare legată de universul Războiul stelelor. Răspunde corect la cel puțin una dintre cele 5 întrebări zilnice și poți câștiga o consolă PlayStation 4 ediție limitată Darth Vader sau unul dintre celelalte premii: boxe wireless Sony, baterii externe pentru smartphone sau selfie stick-uri. Ești pregătit? Intră astăzi în concurs: http://FortaPeAXN.ro/.

INFO

AXN Romania

www.axn.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: