Seria de evenimente „Economia azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM” continua la Iasi pe 17 octombrie

Seria de evenimente „Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri” dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro continua in luna octombrie cu un nou eveniment adresat comunitatii de afaceri din zona de est a tarii.

Economia azi - workshopJoi, 17 Octombrie, in cadrul Hotelului Ramada din Iasi, sala New York, incepand cu ora 9.00, reprezentantii mediului de afaceri local, manageri si administratori de companii, sunt asteptati sa participe la dezbaterile interactive sustinute in cadrul unei conferinte de o jumatate de zi, structurata in doua sesiuni. Participantii invitati la eveniment sunt reprezentanti din top si middle managementul companiilor din judetele Iasi, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava si Botosani, avand o cifra de afaceri de peste 1 milion EUR.

Cele doua sesiuni ale evenimentului de tip dezbatere vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local ce vor fi abordate de directori din cadrul Raiffeisen Bank, Allianz-Tiriac Asigurari, Erste Asset Management si Lenovo in prima sesiune, alaturi de Casa de Insolventa Transilvania, Mazars Romania si DHL Express in cea de-a doua sesiune.

Evenimentul va fi moderat de dl. Dan Suciu, cunoscut jurnalist economic cu peste 18 ani de experienta in mass media si institutii guvernamentale.

In cadrul celor doua sesiuni, vor fi abordate teme precum:

  • Finantarea potrivita afacerii dvs. prin produse bancare customizate
  • Solutii integrate pentru protectia afacerii implicand managementul riscului prin asigurare
  • Investitii folosind solutii inteligente de cash management
  • Tendtele in piata de IT – mobilitate si efectulde  consumerizare
  • Solutii de finantare in reorganizare
  • Cele mai recente modificari fiscale in privinta deductibilitatii costurilor autoturismelor – explicatii si reguli de aplicare a normelr
  • Servicii personalizate DHL pentru IMM-uri

Doingbusiness.ro organizeaza seria de evenimente Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri impreuna cu Raiffeisen Bank, DHL Express si Lenovo, ca Parteneri Principali, si alaturi de: Allianz-Tiriac Asigurari, Erste Asset Management, Casa de Insolventa Transilvania, Mazar Romania si Vodafone Romania.

Doingbusiness.ro organizeaza evenimente de afaceri ce ofera sesiuni practice, interactivitate si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri, Realitatea in Afaceri. Drumul catre performanta, IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Doingbusiness.ro este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera produse si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Aceste produse si servicii includ: publicatii (Romanian Business Digest si Major Companies in Romania), portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

INFO

evenimente.doingbusiness.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: