Seria Atelierelor Digitale de la Google continua la UAIC

Seria Atelierelor Digitale de la Google revine în UNIVERSITATEA “ALEXANDRU IOAN CUZA” din IAŞI. Aruncă o privire în culisele celui mai mare program de educație de digital din România și află cum te poate ajuta Hub-ul Atelierul Digital din universitatea ta.

Pentru această ediție o aveti alaturi de voi pe Mădălina Stănescu – Digital Marketing Consultant @Google Romania.

Mădălina este Digital Consultant și Antreprenor Ecommerce. Cu o experiență de peste 10 ani în marketing online, Mădălina a lucrat în ultimii 3 ani pentru Google România, coordonând proiecte pentru dezvoltarea afacerilor mici și medii cu ajutorul instrumentelor digitale. Anterior, aceasta a gestionat campaniile de marketing pentru IBM Olanda & Belgia, iar pasiunea pentru domeniul ecommerce s-a dezvoltat încă din perioada în care a coordonat departamentul de marketing al Grupului PC Garage.

PARTICIPARE

Participarea la Atelier este gratuită și se face în baza rezervării unui loc pe www.atelieruldigital.com! Cursul are o durată de aproximativ 3 ore și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum: Strategii de promovare, Social Media, AdWords, Web Analytics.

Atelierul Digital Google face parte din inițiativa la nivel europeană Growth Engine, prin care Google își propune să ajute tinerii să își dezvolte afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. După cursul offline, poți continua cursul online (care este la rândul lui gratuit), iar după parcurgerea celor 23 de module de învăţare poți da examenul în urma căruia vei obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa. Pentru certificare online poți intra aici: learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital

Evenimentul este organizat de @Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania.

INFO

 www.atelieruldigital.com

PE ACEEASI TEMA:

UAIC scoate la concurs peste 11.000 de locuri la admiterea din iulie 2020

Scoala de vara UAIC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JAZZ PE LAC by CALI Quartet (II)

Romanul grafic „Beethoven, geniu nemuritor”, ilustrat de Remus Brezeanu, lansat online de ICR Berlin

Săptămâna teatrală la Ateneu | 13-19 iulie 2020

Recicleaza si primesti 50% reducere

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: